Megéri műkörmösnek lenni? 18\l
Ha jó vagy benne és van elég vendéged, akkor megéri.
"Ha vállalkozást szeretnék mi szükséges hozzá?"
Pénz.
én is csak azt tudom mondani, amit a többiek, de nagyon szeretned kell. ha legálisan akarod csinálni, akkor az egy egész napos munka, rengeteg pénz kell, hogy ki tudd termelni azt a pénzt, amiből meg akarsz élni, miután befizettél minden szar adót, járulékot.
nővérem csinálja, de ő csak hobbi szinten, feketén...ő nem bírná kigazdálkodni, valóban attól függ leginkább, hogy az ország melyik részén élsz, és ott alapvetően mennyire van lefedve ez a szegmens. a legideálisabb egy gazdagabb, fiatal község, de ilyen szerintem 1-2 lehet az egész országban, ha van egyáltalán.
városban ott ugye van 10-20 ember, aki csinálja, nagy a szórás, kis községben meg nem engedhetik meg annyian maguknak, hogy például napi szinten legyen egy 10-15 vendéged rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!