Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri fogorvosnak tanulni?

Megéri fogorvosnak tanulni?

Figyelt kérdés

2015. okt. 6. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha érdekel a dolog, igen. Nem tart olyan sokáig a képzés, mint az orvosi esetében, de itt is igen szép karrierlehetőségek vannak, nem feltétlen fogorvosként.
2015. okt. 6. 17:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Hanem?
2015. okt. 6. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Például a gyógyszeripari területen (ez ráadásul elég belterjes, ha egyszer bekerülsz valahová, az elkövetkező 40 évben garantáltan lesz munkád). Orvoslátogatás, sales (és itt nem a telefonos-zaklatós-jutalékos salesre kell gondolni). Rengeteg a lehetőség, fejvadászokkal érdemes diplomaszerzés előtt pár hónappal konzultálni, biztos, hogy fognak találni neked valami jót (már ha a fogorvoslás maga nem vonzana annyira), a nyelvekre gyúrj rá addig, mert nagy előnyt jelentenek.

Én általános orvosit végeztem, szülői nyomásra, így a hatodév végére egy dologban biztos voltam, nem akarok orvos lenni. Írtam pár fejvadászcégnek, elmentem állásbörzékre, én is elcsodálkoztam, mennyi lehetőség van még. És ezek nagy része fogorvosokra, gyógyszerészekre ugyanúgy alkalmazható, mint orvosokra.

2015. okt. 6. 17:15
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi,akkor szerinted megéri?

Mert most nagyon vonz ez a pálya,és biológia szakon is vagyok.

2015. okt. 6. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Megéri, persze. Biztos, hogy nem leszel munkanélküli vele.
2015. okt. 7. 09:20
 6/6 anonim válasza:
Huuu.. Én megnézném Alaskából mit hoznak ki de egy új vice city-re is kiváncsi lennék,de én azt gondolom legyen ez egy meglepetés. És igen jó lenne ha ki hoznák ps3-ra is meg x360-ra mert nekem még csak ps3-am van xD
2015. nov. 4. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!