Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit kell mondani ahhoz, hogy...

Mit kell mondani ahhoz, hogy a boschba felvegyenek operátornak?

Figyelt kérdés
a tesztem amit írtam 100% lett de ennek ellenére nem vettek fel az interjún nem tetszhetett a pofám vagy mi? mit kell mondani, hogy felvegyenek?

2015. okt. 17. 14:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
és én elfogadom amit állítasz érted... meg nyilván ha dolgoztál ilyen helyen akkor tudod h működik de én meg még soha és épp ezért voltam kíváncsi mi a gond...
2015. okt. 17. 15:14
 12/17 anonim ***** válasza:

8-as vagyok:

Nem dolgoztam ilyen helyen, de azt tudom, mire "ugranak" állásinterjún, meg hogy mit miért kérdeznek:

pl. a legszívesebben mit csinálnál?-ra ez a válaszod

"mondom legszívesebb díszállat kerekedést vezetnék vagy ott dolgoznék" azt váltja ki belőlük, hogy egyáltalán nem akarsz ott lenni, ott dolgozni.

Azon se lepődtem volna mg, ha ezek után megkérdezik Tőled, hogy akkor miért nem oda jelentkezel?

Örülök, hogy megérted a válaszaimból, hogy nem személyed elleni támadásként írom ezeket, hanem azért hogy kb. hogyan működnek a felvételiztetők :-)

2015. okt. 17. 15:28
 13/17 A kérdező kommentje:
nem persze semmi gond miért vettem volna annak? :D
2015. okt. 17. 15:33
 14/17 anonim ***** válasza:

"én úgy gondolnám vagy gondoltam h az őszinteséget többre becsülik legalábbis én többre becsülném... bár igaz az tud leginkább érvényesülni aki hazudik lop csal... eddigi életem folyamán ha kérdeztek tőlem valamit akkor én azt válaszoltam amit gondolok nem azt amit hallani akarnak basszus akkor minek kérdezik? ezzel nem derül ki h az ember mennyire motivált..."

Nézd, egy operátori állásnál olyan embereket keresnek, akik igazodnak, akik nem lógnak ki a sorból, akik megteszik amit kérnek tőlük anélkül, hogy túlkombinálnák. Egy ilyen helyen az állásinterjúk során szó szerint százával hallgatják meg az embereket, értem én, hogy Te voltál az őszínte fiú, meg a válaszaidat lehetett volna értelmezni helyesen, de a kérdezőnek ilyen esetben egyszerűbb beírni, hogy nem felelt meg, mint elkezdeni filozofálni, hogy a 231-es jelölt mit is akart mondani.

2015. okt. 17. 18:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Amúgy milyen tesztet kell írni az operátori munkához???

Olyan szempontból, ha 8 általánossal is felvesznek valakit oda dolgozni, akkor minek kell tesztet íratni?

Teljesen átérzem amit írtál és tudom, hogy hogy érted, de egyet értek az előttem szólókkal.

Bizonyos esetekben nem azt kell mondani amit gondolunk Pl.:

Miért jelentkezett az állásra?

-Gondolatod: "Mert nincs más és kell a PÉNZ......"

-Amit mondani kell:Mert úgy gondolom, hogy megfelelő lennék az állás betöltésére...érdekel az állás és szeretnék az Önök cégénél dolgozni....bla bla bla...

Holott persze nem így van és ők is tudják, de így kell csinálni.

Én is utálom mikor megkérdezik hogy miért ide jelentkeztem meg mik az elképzeléseim és hogyan látom magam 5 év múlva náluk?.....SEHOGY, de valamit mondani kell, ami mosolyt csal az arcukra XD Magamban meg "ha tudnák, hogy 2 hónap múlva felmondok...mit nekem 5 év itt XD......Kb. ez.

2016. jan. 12. 14:03
 16/17 anonim ***** válasza:

De az ilyen helyen azért nem válogatnak....

Egyszer hirtelen leépítés volt a munkahelyemen, sürgősen akartam egy másikat még ha ideiglenes is amíg nem találok jobbat....Aztán jelentkeztem egy fröccsöntő üzembe csomagolónak. Nem is volt interjú mert eleve úgy kellett volna bemennem, hogy viszem a papírokat és alá is írtam volna szerződést és az üzemorvos után kezdhettem volna. Aztán előtte 2 nappal szóltak nekem, hogy nehogy odamenjek, mert nem annyit kell és úgy kell dolgozni, amit szépen elmondtak meg úgy bánnak az emberrel mint egy adag f-s.....aztán lemondtam.....

2016. jan. 12. 14:13
 17/17 Sanyi K2 válasza:
Mesélnél nekem hogy mit kellett összeszerelned az interjún és hogyan? Köszi
nov. 16. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!