Az ételfutárok mi után kapják a fizetést?
vagy van a másik, a címpénz+jatt, és semmi más.
igen, legtöbbször vannak plusz szállítási díjak is, ha városon kívüleső területre kell szállítani, vagy pl. külvárosba, én legalábbis ilyen helyen dolgoztam.
190 Ft/cím, és kész, meg +170 Ft, ha külsős a cím. ebből tankolj, tartsd karban az autód stb.
meg persze ha többen vagytok, akkor nem vihetsz akármennyit, hogy a többinek is jusson cím.
Kb. 4 éve , amikor ételfutárként dolgoztam ( országos cégnél ) , akkor a forgalom alapján fizettek.
A benzinre adtak egy minimális összeget ( tudták , hogy mekkora a kör nagyjából ), azt , hogy adnak céges autót , azt mindig csak ígérték , hogy majd...majd....majd...
Bejelentettek 4 órára , dolgoztam nagyjából hat órát , plusz némi szórólapozás.
Azokat a vevőket akik messzebb voltak ( és keveset rendeltek ) , a kollégáim gyorsan leépítették.
Mindenki oda szállít ami útba esik neki , nem éri meg elmenni egy 15 km - re levő faluba egy rendelésért.
Egy napi kör nálam 20 km volt és ez egy nagyobb körnek számított.Nem jó , ha sokat mész , mert a te kocsid megy tönkre előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!