Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mivel bővíthetném még a...

Mivel bővíthetném még a szakmai profilom? Milyen fizetést remélhetek?

Figyelt kérdés

Jövőre végzek az egyetemmel. Van már egy alapszakos Nemzetközi Tanulmányok végzettségem (tudom nem sokat ér ellenben jól hangzik) és mellette most végzek gazdaságinformatikusként. Nem a programozás az a terület amiben jó vagyok, inkább pénzügyesként állnám meg a helyem, lassan egy éves gyakorlatom is belső pénzügyi ellenőrként végzem egy multinál. Hogyan tovább? Érdemes mesterszakot végeznem ha el tudok helyezkedni anélkül is? Ha végeznék mester szakot pénzügy számvitel irányba menjek vagy vezetés és szervezés irányba? Melyikkel lehet jobban elhelyezkedni?

Angolul jól beszélek, németem frissítést igényel (mindkettőből középfokú nyelvvizsgám van). Gondoltam valami plusz képzésre is, mondjuk mérlegképes könyvelőre, grafikusra (photoshopban is eléggé otthon vagyok) vagy weblapszerkesztőire. Szerintetek melyik érné meg legjobban?

Köszi a válaszokat

Mindig tanulásra éhes 21/L

2015. okt. 4. 13:38
 1/3 anonim ***** válasza:
data scientist képzésben gondolkoztál már?
2015. okt. 4. 17:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez mit foglal magába? Adatbázis kezelés?
2015. okt. 4. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem, nem. Adatelemzést: trendek, anomáliák, ajánlások (webshop esetén), ilyesmik. Eléggé sok matematikát és programozást igényel.
2015. okt. 4. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!