Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munka után keresgéljek,...

Milyen munka után keresgéljek, ha péntekenként iskolában kell lennem?

Figyelt kérdés

Esti suliban vagyok, péntek-szombat, és max. részmunkaidőben tudnék Pesten munkát vállalni. Érettségim van, ECDL bizonyítványom és német középfokú nyelvvizsgám. Ahová eddig beküldtem az önéletrajzomat, nem jeleztek vissza :( Bejelentett munka kéne, és legalább 50 e Ft / hó.

Tudna valaki hasznos tanácsot adni?

Előre is köszönöm :)

18/L

2015. okt. 11. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
akkor mehettél volna nappalira is, diákmunkát könnyebb találni
2015. okt. 11. 19:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak nem akartam itthonról elköltözni, mert a suli picit messzebb van, de így elég bent lenni pénteken és szombaton. Azt hittem, így könnyebb lesz munkát találni :(
2015. okt. 11. 20:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne az éppen tanult szakirányban szétnézned, mert cégeknél szokták azt csinálni, hogy felvesznek kötetlen munkaidőre rendes fizuval és a suli elvégzése után a tanultakat ott tudod is hasznosítani. Több kollégám is van, akik pénteken suliznak, mindegyikük 22-25 éves, rendes fizut kapnak, nincs tanulmányi szerződés, nincs kötelezettség, mert a suliban éppen azt tanulják, ami a munkájukhoz kell. Jó a srácoknak, jó a cégnek.

Mit tanulsz?

2015. okt. 11. 21:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Pesten van estisek számára is diákmunka, szét kell nézni, vannak helyek ahol foglalkoznak estisekkel is, próbáld meg azt. Én is voltam már így, estire jártam és diákmunkákat végeztem
2015. okt. 12. 17:07
 5/6 A kérdező kommentje:

Pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ képzésen vagyok. Szerintetek így is kellenék, hogy nem egyetemen, fősulin tanulok?

Egyébként köszönöm mindenkinek!

2015. okt. 12. 20:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon nehezen találok bármit is :(
2015. okt. 21. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!