William Tell kérdése:
Tudja esetleg valaki, hogy a Szociális gondozó és ápolót OKJ szinten el lehet végezni valahol levelezőn?
Figyelt kérdés
Már dolgozom, így sajna nem tudnák sem nappali, sem hétvégi rendszerben tanulni. (A melót nyilván nem akarom otthagyni, de ez a papír meg kelleni fog sajna.)2015. okt. 10. 11:44
3/4 anonim válasza:
Ahol én tanulok jelenleg (Nyíregyháza) ott el lehet.Én rendszeresen járok oktatásra,de van aki csak vizsgázni jön.Persze a gyakorlatot (vagy valamennyit) le kell tölteni,de arra tudsz ki venni szabit.Utána kell érdeklődni,biztos vagyok benne hogy ha vidéken megoldható akkor Pesten is.
4/4 A kérdező kommentje:
Én sem Pesten lakom. ;)
2015. okt. 18. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!