Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem keres annyit egy...

Miért nem keres annyit egy mérnök mint egy programozó?

Figyelt kérdés

mechatronikai mérnök bsc angol középfok netto 180

egy kezdő java programozó netto 200 tol indul és (néha) még diploma sem kell

2015. okt. 4. 15:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szomorú, hogy nettó 180 ezret te nyomorgásnak nevezel.
2015. okt. 4. 19:54
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Mérnök vagyok, 430k a nettóm. Plusz cafeteria.

Programozni tudok, szigorúan C-ben, de rühellem, szerencsére nem kell :D

2015. okt. 4. 20:11
 13/19 A kérdező kommentje:
Milyen mernok hany év tapasztalat milyen nyelvtudas?
2015. okt. 4. 20:33
 14/19 A kérdező kommentje:
180 egy mérnoknek meg ha palyakezdo is akkor is keves!
2015. okt. 4. 20:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha kevés akkor ne vallald annyiert. Joguk van bármennyit ajanlani, neked pedig jogod van nemet mondani.
2015. okt. 4. 22:52
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Hát pedig nettó 180,kb. semmire se elég,ehetsz belőle meg két havonta egy buli.

Ezt úgy hívják rabszolga.

180 nettóért például mi fejlesztők kb. bal szemünket nem nyitjuk ki,meg a bal lábam nem emelem fel érte.

nettó 430 már alakulgat de még az se elég semmire szinte.

2015. okt. 5. 11:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Azért ne vidd túl. Nettó 430 felett a fejlesztők 10%-a keres. Az már bruttó 650ezer. 700 és a felett már tényleg csak a legjobbak és a 10 év tapasztalattal rendelkezők keresnek - ebből elég kevés van az országban.
2015. okt. 5. 14:11
 18/19 anonim ***** válasza:

Ezt megcáfolom én automatizációs tesztmérnök vagyok és most keresek 400K-t most akarok váltani mert keveslem.

Van egy haverom kirúgták az egyetemről most 800k nettóért dolgozik Java fejlesztő(céget nem írok),másik haverom már teszt leader külföldön őt kétszer rúgták ki az egyetemről.

2015. okt. 5. 15:07
 19/19 anonim ***** válasza:

Bármilyen munkakört nézünk is (kivéve állami szféra), a fizetést 1 dolog határozza meg:

Mennyire nehéz pótolni az illetőt?

- Takarítónő esetén betanulási idő 2 óra, és másnapra lesz ember is aki elvállalja.

- Java fejlesztő esetén betanulási idő 1-3 év (ha már tapasztalt), és nem biztos hogy találsz rá embert a környéken..

Én 170 nettóval kezdtem mérnökként 5 éve. Most 400 körül van + extra juttatások.

A soron, ahol szerelik össze az alkatrészeket (sima betanított munka), egyre több emberre van szükség, a városból pedig elfogytak az erre legjobban alkalmas családanyák.. Azóta egyre több a fizetésük és már ingyen buszok hordják be őket a környékbeli falvakból is. Ez szintén a fenti elméletemet támasztja alá.

2015. dec. 29. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!