Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelentkeztem otthon végezhető,...

Jelentkeztem otthon végezhető, adminisztratív munkára. Pénzt kellene utalnom, ezért elötte utánajárnék. Esetleg tud róla valaki, valamit?

Figyelt kérdés
A hírdető neve: Madaj Éva. A munkára nagy szükségem lenne, de a gyerekem elől feleslegesen egy forintot sem szeretnék elvenni. :(
2015. okt. 3. 12:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
kamu egy fillért ne utljj nekki
2015. okt. 3. 12:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nem létezik otthonról végezhető adminisztrációs munka
2015. okt. 3. 12:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne utalj, 100% hogy átverés!
2015. okt. 3. 12:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Te fizetsz azért hogy dolgozhass? Ne legyél már hülye...
2015. okt. 3. 12:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Azért is írtam ki a kérdést és járok utána a dolognak, mert nem vagyok "hülye". Viszont elkeseredett, az igen. Gondoltam, hogy átverés, de reménykedtem, hogy sikerülhet. Köszönöm a válaszokat! Természetesen nem utalok!
2015. okt. 3. 13:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Munkaert penzt kerni onmagaban is torvenyserto, barminek is nevezik ('kezdocsomag', 'munkacsomag', 'regisztracios dij', stb, egyre kreativabb elnevezesekkel illetik, de a lenyeg ugyanaz marad). Kamu, szemelytol fuggetlenul illegalis es buntetendo cselekmeny, ne dolj be neki.
2015. okt. 3. 13:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Már a név is egy kamu, fantázianév.
2015. okt. 3. 13:25
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
#2 de létezik, csak azt ismerősök kapják.
2015. okt. 3. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:

[link]

Erről van szó?

Létező egyéni vállalkozás, élő adószámmal, főként ügynöki tevékenységgel.

De!

Pénzt bizonytalanul előre nem utalunk, még anyánknak sem, nemhogy idegeneknek, főleg azért, hogy dolgozhass.

2015. okt. 4. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!