Mekkora órabér kérhető ezért a munkáért?
Vidékről van szó!
Alkalomadtán kellene segítenem valakinek a telkén.
Segíteni a favágásban-de nem én vágom-pakolom összeszedem, a levágott füvet összegereblézem, otthon segítek neki pakolni rámloni. Nincs pontosan egyeztetve, hogy mit is kell csinálni.
A másik ahova hívtak az kemény fizikai meló,mert ott bizony fát kell pakolni az erdőn.
Ez is csak alakalmi.Kisegíteni. Ott néha fűrészt is kell használnom. Ez egy veszélyesebb meló.
Mekkora órabért kérhető vagy jár ezért a két munkáért?
Mi az ami reális? Azt mondták én mondják egy órabért.
Ha az első embernek kell segítenem és 500 Ft kérek, de csak két órára tart igényt a segítségemre akkor dolgozzak meg egy pizzáért?
tényleg nem tudom mennyi kérhető ezért és azért.
Hát figyelj ezt te tudod eldönteni hogy neked mi mennyi pénzt ér meg. Hogy hajlandó e vagy 1000 forintért bevállalni egy rövid munka lehetőséget.
Én az ilyen 2 órás munkákért 1500-forintot kérek el.
Szerintem ez reális.
Ha van valami keményebb fizika munka, cipekedés, kőfal építés, ásás, rakodás, akkor óránként 500at szoktak adni.
Ha azt nézzük hogy ilyen könnyebb- rövid munkáért kb 750 ft/ órát kapok kicsit meglepő.
De hát legalább 1 óra az az idő amire kiérek-visszaérek.
De az ilyen keményebb munkák eltartanak 5-6 óráig.
Ez 2500-3000 forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!