Hogy mondjam meg finoman, hogy feladatokat akarok?
Figyelt kérdés
Pár napja kezdtem a munkahelyemen és alig adnak nekem munkát. Megkérdeztem, hogy esetleg még utánanézzek-e annak vagy ilyesmi. Erre meg azt mondták nekem, hogy igen utána, mert addig sem vagy feladat nélkül. És azt mondták, hogy majd nem sokára kapok majd feladatot. És tényleg nem vagyok lusta és szeretnék dolgozni.2015. szept. 29. 10:32
1/2 anonim válasza:
Ha azt mondták, hogy nemsokára majd kapsz feladatot, akkor szerintem várj türelmesen és örülj neki, hogy van egy kis időd "beszokni", ismerkedni a légkörrel és nem dobnak rögtön a mély vízbe.
2/2 anonim válasza:
Kérdezgesd őket, hogy ők mit csinálnak épp, te mibe ntudsz segíteni, mi hogy működik, mi miért van. Ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!