Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vagyonőri megújító vizsga...

Vagyonőri megújító vizsga hogy zajlik?

Figyelt kérdés
Mint egy rendes vizsga,tételhúzás, szóban, írásban?Vagy tényleg nincs tétje, mert csak a pénzlehúzás miatt találták ki?
2015. szept. 29. 08:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha a cég küld simán átlöknek,ha magadtól mész és nem dolgozol sehol,akkor benne van a pakliban,hogy ismételtetnek,hogy mégsem legyen annyira feltűnő,hogy lehúzás az egész. Amúgy mint egy rendes vizsga,tételhúzás, szóban.

(Én a fegyvervizsgán voltam úgy,hogy kb.60 emberből én voltam egyedül egyéni vizsgázó,az összes többi embert szekus cég küldte. Engem kivéve mindenki MÉG AZ IS AKI KONKRÉTAN RÉSZEG!!!!!!!!! volt átment. Engem meg megvágtak,holott akkor már 4 éve sportlövő voltam és a hivatalos tesztkérdésekből készültem és tanultam.)

2015. szept. 29. 09:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Ugyan az mint a vagyonőr vizsga, a kérdések is ugyan azok... mindenki átmegy aki befizeti a pénzt mint a vagyonőr vizsgánál csak valamit makogni kell.
2015. szept. 30. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!