Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan kell letenni a vagyonőr...

Hogyan kell letenni a vagyonőri megújító vizsgát a Szakmai Kamarán keresztül?

Figyelt kérdés
2012 év lett utoljára fizetve, most megjelent a Kamara ajánlatával, hogy fizessek be 6200 tagdíjat és a kb. 6000 Ft-nyi különbséget kell csak kifizetnem. Február végén befizetem a kért tagdíjat, most rámentem a kabinet Kft. oldalára, hogy regisztráljak. Többek között kérdezi, hogy kamarai tag vagyok-e, de mivel 2013-ban nem fizettem be semmit se, így nem tudom hová sorolni magam, mert számomra nem egyértelmű a kérdés. Másrészt a csatolt tájékoztatókat is rendkívül bonyolultnak érzem. Nem értem, hogy miért kell ezzel több órát eltölteni? Megjegyzést nem tűrő adatlapot kellene a regisztráció során kitölteni, így nem tudom zavarhat-e valakit, hogy jelenleg munkaviszonyom sincs. Tud-e valaki ehhez hozzászólni?

#vagyonőr #megújító vizsga
2014. márc. 1. 13:58
 1/1 anonim válasza:
Ezt én sem tudom,így hogy 13-ben nem fizettél,akkor nem tudom mi van.A kitöltésnél csak a fontosabb adatokat töltöttem ki,nem agyaltam rajta nagyon.Munkaviszonyról,annyit hogy jelenleg nekem sem kell a papír,mert portásként vagyok feltüntetve.Így nem kell szakmásított bért fizetni,kb tízezerrel kevesebbet keresek.Remélem a főnököm gyógyszerre költi,amit megspórol rajtunk.Azért csinálom meg mert nem szeretném,hogy elvesszen a papír,bár azt sem tudom mi a következmény ha nem teszem le.Csak úgy elvehetik a szakmát?Egyáltalán milyen jogon vizsgáztatnak újra!? nevetséges ez az egész.Valamivel pótolni kell azt az összeget amit azok az emberek adtak volna,akik kiléptek a kamarából!RABLÓ BANDA
2014. ápr. 19. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!