Diákként vállalnék munkát, elsősorban nem diákszövetkezeten keresztül. De mikor?
???
"Diákként vállalnék munkát, elsősorban nem diákszövetkezeten keresztül"
"Ha most jelentkezek, és esetleg fel is vesznek,"
Hová?
"Péntek-szombaton (is) dolgoznék.
de a következő 2 péntek-szombaton nem tudnék,
az a plusz két hét is a pénz miatt.
(melyik 2 hét? az, amin nem tudsz bemenni? )
"később bejárjak péntek-szombaton,de most ne."
Tessék? Mit szeretnél kérdezni? :-)
Szerintem ennyire nincs késő.
"Hová?" Üzletbe eladónak.
Melyik 2 hét? Nálam a következő péntek-szombat a következő péntek-szombatot jelenti. Viszont ha így nem lenne érdemes jelentkeznem, akkor 2 héttel később tudnék csak, mivel a tanfolyam 2 egymást követő péntek-szombat, ami ugye 2 hét. Felénk legalábbis.
Azt szeretném kérdezni, amit kérdeztem. Az órarendem miatt kedden, szerdán, pénteken és szombaton tudnék dolgozni, de ha pl. ezen a héten felvennének, most és jövő héten a péntek-szombat kiesne. A kérdés tehát még mindig ugyanaz: érdemes-e, lehet-e most jelentkezni, vagy várjam meg, amíg lemegy ez a 2 hét?
Alakulunk... :-)
Most már az is kiderült, hogy kedden és szerdán is tudnál dolgozni... Azt írod, "hogy ha ezen a héten felvennének, akkor"...
Nos, hétfő este van és úgy látom, nem nálam van késő... Holnap kedd és még nem vagy felvéve sehova, holnapután szerda, ha holnap felvennének hipp-hopp, akkor sem valószínű, hogy szerdán rögtön tudnál dolgozni - tehát EZ A HÉT MINDENKÉPPEN KIESIK ... Nem kötözködni akartam, csak rávezetni a logikus gondolkodásra.
Jelentkezni jelentkezhetsz bárhová, és ha majd eljutsz odáig, hogy esetleg felvesznek - mert az korántsem biztos - akkor kerülhet szóba, hogy mikor tudsz menni.
Tisztában vagyok vele, hogy nem fogok 2 perc múlva dolgozni, írtam, hogy "esetleg", és még mindig péntek-szombatra vonatkozik a kérdés, nem keddre.
Azért nem diákszövetkezet, ha sikerülne nélkülük is, mert tavalyról van egy nagyon fasa tapasztalatom az egyik diákszövetkezettel és az idegeimet szeretném kïmélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!