Külföldön az Informatikán kívül még mivel lehet jól keresni (elsősorban történelmi végzettségre gondolok illetve amihez ez kell)?
Az informatikán kívül is vannak nagyon jól fizető ágazatok, például elektronika, gépgyártás-technológia, ipari automatika.
Történelem? Muhaha xD
Sosem vágtam a matekot meg a fizikát, persze ehhez hozzájön hogy a tanárok órán folyton a rossz és sanyarú életükről beszéltek meg hogy aki a Való Világot megnyeri az mindent ingyen megkap ő meg robotol a kis sz*ar kocsijáért.
Amúgy azokban az osztályokban ahol ő oktatott ott rendszerint a fél osztály bukásra állt mindig. A másik matek tanárom meg az újságát olvasta órán, úgyhogy nem voltunk eleresztve "tudással".
És igen én a történelemhez értek.
Az volt az egyetlen tanár aki marha jól tudott oktatni úgyhogy jelenleg is az megy a legjobban kedves Mr. Muhaha.
Lehet a tanár miatt lehet a bénaságom miatt de nem ment sose a matek. Gondolkoztam hogy keresek egy profi matek tanárt, de kissé bizonytalan vagyok. Én mindig is szenvedtem az ilyen (a+b) meg ki tudja milyen bonyolult számításokon meg bonyolult elnevezéseken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!