Mennyit keresel és mennyit tudsz magadra költeni 1 hónapban? Valamint mit dolgozol?
19:32 vagyok, szóval megnéztem az Ulster University telefonkönyvét, nem szerepel benne magyar hangzású név, még az egyik esélyes (pl. Banat) keresztneve is Ibrahim és egy kedves török/arab kinézetű bajszos úriember mosolyog a névjegyen. szóval nem tudom, biztos csak elfelejtettek regisztrálni, esetleg csak egy hete tanítasz ott vagy ilyesmi.
a másik dolog, amiért nem volt szimpatikus már eleve a beírásod (és ezt a lekezelő, lesajnáló stílusoddal igazoltad is), hogy ha igaz is lenne, amit írsz, egy ilyen kérdésre, ezen az oldalon minek írnád be a milliós fizetésed, hiszen úgyis tudod, hogy a válaszok többsége 100-200e körül, sőt ezek alatt lesz. innen várnál megerősítést, hogy milyen frankó vagy meg húúú tényleg, ennyit keresel? elég szánalmas ilyet anonim oldalon kvázi mások orra alá dörgölni, ugyanis nincs információ-értéke a dolognak, mert erősen elüt az átlagtól. pláne, hogy úgy tűnik nem is igaz, szóval ahogy írtad, tényleg mi hasznod ebből?
utolsonal a pont, egyebkent
1
nem mindenki van benne a telefonkonyvben,
2
most kezdtem, ebben az evben, eddig az edinburghi egyetemre jartam, (Scotland) es ha annyit tudsz, honnan tudod, hogy a fiad angoltanara mennyit keres?:)
20:54, előző vagyok, oké jól van, nyilván nem ragaszkodnál ennyire ehhez, hogy visszajössz, ha nem lenne igaz. szóval gratulálok az állásodhoz, egyébként mit tanítasz ott? (nyugodtan elmondhatod, aki eddig nem ismert fel ezután se fog :) ).
de azért azt beláthatod, hogy felesleges ilyen összegekkel válaszolni egy ilyen kérdésre, miért írtad be, mikor tudtad, hogy az átlagfizetés többszöröse? mindenki tudja, hogy a külföldön élők általában jóval többet keresnek.
Netto cca 270e Ft-t keresek + juttatasok. Multirabszolbakent Informatikus mernok vagyok. 30 evesen.
Ha minden jol megy, havi 50-80e felre tudok tenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!