Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keresel és mennyit...

Mennyit keresel és mennyit tudsz magadra költeni 1 hónapban? Valamint mit dolgozol?

Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 20:22
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
17:25, hát ez az, kedves...hogy is volt..iq fighter...hogy mivel te ott vagy, szóval elvileg ott vagy, feltételezed, hogy többet keresel, mint bárki aki ideír. és mi van, ha valaki még a te 21 éves korodban zseniként elért egyetemi tanári fizetésednál is többet keres? erre persze nem gondolsz. de ha tényleg nem itthonról írogatsz, hanem külföldön vagy, jobb is így, nem rontod a fellengzős mentalitásoddal a magyar levegőt. 12:04 voltam és az utolsóval együtt inkább neked javaslom, hogy vegyél elő térképet.
2010. márc. 16. 19:32
 32/41 anonim ***** válasza:

19:32 vagyok, szóval megnéztem az Ulster University telefonkönyvét, nem szerepel benne magyar hangzású név, még az egyik esélyes (pl. Banat) keresztneve is Ibrahim és egy kedves török/arab kinézetű bajszos úriember mosolyog a névjegyen. szóval nem tudom, biztos csak elfelejtettek regisztrálni, esetleg csak egy hete tanítasz ott vagy ilyesmi.

a másik dolog, amiért nem volt szimpatikus már eleve a beírásod (és ezt a lekezelő, lesajnáló stílusoddal igazoltad is), hogy ha igaz is lenne, amit írsz, egy ilyen kérdésre, ezen az oldalon minek írnád be a milliós fizetésed, hiszen úgyis tudod, hogy a válaszok többsége 100-200e körül, sőt ezek alatt lesz. innen várnál megerősítést, hogy milyen frankó vagy meg húúú tényleg, ennyit keresel? elég szánalmas ilyet anonim oldalon kvázi mások orra alá dörgölni, ugyanis nincs információ-értéke a dolognak, mert erősen elüt az átlagtól. pláne, hogy úgy tűnik nem is igaz, szóval ahogy írtad, tényleg mi hasznod ebből?

2010. márc. 16. 20:10
 33/41 anonim válasza:
69%
Én nem szállok bele a vitába, de abból a szempontból igaza van h a magyar mentalitás(általánosítok) egy rakás sz@r...az emberek csak nyavajogni tudnak..persze azokat megértem akik tényleg nagy sz@rban vannak. Büszke vagyok a régi Magyarországra és tisztelem...de a mai magyarországot siratom és gondolkozom én is h egy időre itt is hagyom. EMBEREK! De mi van veletek?..ahelyett, hogy irigykedtek, és hogy álmodoztok..örüljetek a másik sikerének és valósítsátok meg amit akartok.
2010. márc. 16. 20:13
 34/41 anonim ***** válasza:
52%

utolsonal a pont, egyebkent

1

nem mindenki van benne a telefonkonyvben,

2

most kezdtem, ebben az evben, eddig az edinburghi egyetemre jartam, (Scotland) es ha annyit tudsz, honnan tudod, hogy a fiad angoltanara mennyit keres?:)

2010. márc. 16. 20:54
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
20:13, persze tudok én örülni bárki sikerének, ha nem egy ilyen stílusú ember, meg ha nem dicsekszik vele, hogy ő mennyit keres. (20:10 vagyok és igen a fentebb leírtak miatt igenis dicsekvésnek veszem, ha ezt valaki ide leírja, ami szánalmas és semmi értelme). szóval persze, örülök, de néha ez van, az keres többet, aki erre felvág. és még adott esetben egyetemen is tanít, hát ez van.
2010. márc. 16. 21:02
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

20:54, előző vagyok, oké jól van, nyilván nem ragaszkodnál ennyire ehhez, hogy visszajössz, ha nem lenne igaz. szóval gratulálok az állásodhoz, egyébként mit tanítasz ott? (nyugodtan elmondhatod, aki eddig nem ismert fel ezután se fog :) ).

de azért azt beláthatod, hogy felesleges ilyen összegekkel válaszolni egy ilyen kérdésre, miért írtad be, mikor tudtad, hogy az átlagfizetés többszöröse? mindenki tudja, hogy a külföldön élők általában jóval többet keresnek.

2010. márc. 16. 21:15
 37/41 anonim válasza:
85 a nettó,tanító vagyok,magamra 20-30-at költök.
2010. márc. 20. 09:41
 38/41 anonim válasza:

Netto cca 270e Ft-t keresek + juttatasok. Multirabszolbakent Informatikus mernok vagyok. 30 evesen.

Ha minden jol megy, havi 50-80e felre tudok tenni. :)

2010. márc. 20. 13:12
 39/41 A kérdező kommentje:
nettó 85 mellett 20-30at tudsz magadra költeni???Hát mit csinálsz nem eszel vagy mi?
2010. márc. 20. 17:06
 40/41 anonim válasza:
100%
180 000-t keresek irodavezető vagyok egy intersparba,40 000 a ház törlesztésünk,a számlák összesen úgy 30 000 + a 3 gyerekem akik egyfolytába számítógépeznek összehoznak egy 30 000-es villanyszámlát még:)35 éves nő vagyok.a férjemmel közös számlán vagyunk,a fizetésünk is egy számlára megy,szóval így minden közös.magamra kb havi 10 000-t költök,néha többet,ha ruhákat veszek
2010. márc. 22. 14:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!