Mennyit keresel és mennyit tudsz magadra költeni 1 hónapban? Valamint mit dolgozol?
"Ha már átszámolva írod a font fizetésedet,azért azt is leírhatnád átszámítva persze,hogy egy szobát(esetleg egy lakást) hány forintért bérelsz.Hogy havonta hány forint a kiadásod,és lám már nem is annyira hangzik jól a a milliós fizetésed..
Megjegyzem én Angliában 3 szobás lakást bérelek(ezt az 1 luxus megengedtem magamnak,hogy nem kell idegenekkel egy fedél alatt élnem,így nem nyomorgók egy szobában)és bizony havonta 750 fontot fizetek.Átszámítva kábé 235.000 forint havonta.....Ugye így milyen soknak tűnik???""
igen azt nem art tudni, hogy itt a megelhetes is sokkal dragabb. En hazat vettem, tehat nem berlem, es elegge szivom a fogam, mert a kocsim amerikai (ford), zabalja a benzint es itt most 120 korul van a benzin, az MOn 360 forint korul van, de nagyon szepen eleldegelunk a felesegemmel (O Skot) es mar tervezzuk a gyerkocoket:)
ma 09:34..
Bocsika,de tényleg nem hiszek neked,mert te jó nagyokat füllentesz...
- 4000 font tanári fizetés? Nevetséges!! Mint írtam a fiam ANGOL TANÁRA nem keres ennyit...
-21 évesen egyetemen tanítasz??? NA ne!! ezt már elég durva...
-Belfast? és te vagy tanár ha Belfastra azt mondod Angliában van???(nézd csak meg a térképen nyugodtan)
-Megkérdezhetem mennyiért vettél házat??(ahhoz ,hogy valaki itt kint házat tudjon venni az vagy 20 éve itt él,és dolgozik,vagy elég gazdag ember)Bár ehhez semmi közöm...
-a 120 benzin azt most fontban vagy forintban adtad meg???mert az sem mindegy...
Angliában jelenleg 1.10 és 1.12 font között van a benzin ára-Átszámítva 322-330 forint körül van...
Az a baj,hogy az ilyen kis lódítok miatt hiszik sokan,hogy Anglia Éden kert.Pedig itt is vannak árak,és nem olcsóak...
Még szép hogy kamu a 21 éves gyermekvállalás előtt álló házas egyetemi tanár...
Amúgy hogy ne legyek off
24 éves munkanélküli tanár vagyok
Egy hónapban olyan 20-30 ezret költök magamra.
Pókerezek rendszeresen és abból utalok haza pénzt
kb. félévente olyan 500-600 dollárt
ma 17:22-nek
Én írtam,hogy szerintem lódítasz!Tudom,hol van Belfast!!
"Belfast (vagy írül Béal Feirste) az Ír-sziget második legnagyobb városa, Észak-Írország fővárosa. "
Igaz Észak-Írország EGYESÜLT KIRÁLYSÁG ALATT ÁLL de nem mondjuk,hogy Angliában van,mert nem ott van hanem ÉSZAK-ÍRORSZÁGBAN!!!
Nekem nem kell mondogatnod,hogy milyen az élet kint ,mert én ANGLIÁBAN élek,és tisztábban vagyok a dolgokkal!
Ezért is írtam neked,hogy a fiam gimnazista tanára aki angol nem keres ennyit,és 21 évesen még Írországban sem lehet dolgozni egyetemista tanárként!!Szóval ha már hazudsz akkor értelmesen hazudj!!!
Olvass utána milyen hülyeségeket írtál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!