Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keresel és mennyit...

Mennyit keresel és mennyit tudsz magadra költeni 1 hónapban? Valamint mit dolgozol?

Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 20:22
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
81%

"Ha már átszámolva írod a font fizetésedet,azért azt is leírhatnád átszámítva persze,hogy egy szobát(esetleg egy lakást) hány forintért bérelsz.Hogy havonta hány forint a kiadásod,és lám már nem is annyira hangzik jól a a milliós fizetésed..

Megjegyzem én Angliában 3 szobás lakást bérelek(ezt az 1 luxus megengedtem magamnak,hogy nem kell idegenekkel egy fedél alatt élnem,így nem nyomorgók egy szobában)és bizony havonta 750 fontot fizetek.Átszámítva kábé 235.000 forint havonta.....Ugye így milyen soknak tűnik???""

igen azt nem art tudni, hogy itt a megelhetes is sokkal dragabb. En hazat vettem, tehat nem berlem, es elegge szivom a fogam, mert a kocsim amerikai (ford), zabalja a benzint es itt most 120 korul van a benzin, az MOn 360 forint korul van, de nagyon szepen eleldegelunk a felesegemmel (O Skot) es mar tervezzuk a gyerkocoket:)

2010. márc. 14. 09:34
 22/41 anonim ***** válasza:
92%
és arról tudsz, hogy Belfast nem Angliában van? 21 évesen egyetemen tanítasz? akkor te egy zseni vagy.
2010. márc. 14. 12:04
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Netto 180ezret. Magamra szinte semmit,elmegy a rezsire,családra.
2010. márc. 14. 16:30
 24/41 anonim ***** válasza:
92%

ma 09:34..

Bocsika,de tényleg nem hiszek neked,mert te jó nagyokat füllentesz...

- 4000 font tanári fizetés? Nevetséges!! Mint írtam a fiam ANGOL TANÁRA nem keres ennyit...

-21 évesen egyetemen tanítasz??? NA ne!! ezt már elég durva...

-Belfast? és te vagy tanár ha Belfastra azt mondod Angliában van???(nézd csak meg a térképen nyugodtan)

-Megkérdezhetem mennyiért vettél házat??(ahhoz ,hogy valaki itt kint házat tudjon venni az vagy 20 éve itt él,és dolgozik,vagy elég gazdag ember)Bár ehhez semmi közöm...

-a 120 benzin azt most fontban vagy forintban adtad meg???mert az sem mindegy...

Angliában jelenleg 1.10 és 1.12 font között van a benzin ára-Átszámítva 322-330 forint körül van...

Az a baj,hogy az ilyen kis lódítok miatt hiszik sokan,hogy Anglia Éden kert.Pedig itt is vannak árak,és nem olcsóak...

2010. márc. 14. 17:17
 25/41 anonim ***** válasza:

Még szép hogy kamu a 21 éves gyermekvállalás előtt álló házas egyetemi tanár...

Amúgy hogy ne legyek off

24 éves munkanélküli tanár vagyok

Egy hónapban olyan 20-30 ezret költök magamra.

Pókerezek rendszeresen és abból utalok haza pénzt

kb. félévente olyan 500-600 dollárt

2010. márc. 14. 21:54
 26/41 anonim ***** válasza:
Én is lehetnék a miniszterelnök Úr, de mivel Nő vagyok és semmi közöm a politikához, ezért nem jelöltetem magam....
2010. márc. 15. 22:55
 27/41 anonim ***** válasza:
84%
en vagyok a tanar. eloszor is belfast anglia uralma alatt van en csak jobban tudom, itt elek 14 eve. kiirtottak az ireket, es idetelepedtek. de megnezheted a neten is kedves iq fighter. ha neked terkep kell ahhoz, hogy tudd merre van belfast, akkor magadra vess. magyarorszagon egy tanar 91-110 rongy kozott keres, a nagyapam tanar volt, Isten nyugasztalja. itt nem igy van de az elet is dragabb. attol mert valamirol nem tudtok, meg nem jelenti azt hogy baromsag. es ha sokat keresek miert kell leszavazni??! ez a magyar mentalitas dogoljon meg a szomszed tehene is...szerintetek normalis az, hogy az osszes orvos, tanar kimegy kulfoldre? mit tesztek az orszagotokkal? orulok hogy 8 eve eldobtam a magyar allampolgarsagomat. es gondolkodjatok mar miert hazudnek egyaltalan, attol nekem mitol lenne jobb? ti aki minden penteken a kocsmaban ulve sorozgetve sirtok hogy jaj keves a penz, de semmit nem tesztek?! megerdemlitek birkak. en nagyon jol elelek, SEMMI ANYAGI GONDOM NINCS, 25 fontot kapok egy oraert, szamolgassatok...sok hulye...
2010. márc. 16. 17:22
 28/41 anonim ***** válasza:
67%
es az egyetemi tanarok, mint en amugy is tobbet kapnak, mint a gimnaziumi tanarok....de biztos hazudik mert tobbet keres, kovezzuk meg!egyebkent itt vegeztem gimit is a lare grammar schoolba jartam, es 8 A-t kaptam a gcsere.
2010. márc. 16. 17:25
 29/41 anonim ***** válasza:
67%
hitelre vettem a hazam, 249 000 fontert
2010. márc. 16. 17:29
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

ma 17:22-nek

Én írtam,hogy szerintem lódítasz!Tudom,hol van Belfast!!

"Belfast (vagy írül Béal Feirste) az Ír-sziget második legnagyobb városa, Észak-Írország fővárosa. "

Igaz Észak-Írország EGYESÜLT KIRÁLYSÁG ALATT ÁLL de nem mondjuk,hogy Angliában van,mert nem ott van hanem ÉSZAK-ÍRORSZÁGBAN!!!

Nekem nem kell mondogatnod,hogy milyen az élet kint ,mert én ANGLIÁBAN élek,és tisztábban vagyok a dolgokkal!

Ezért is írtam neked,hogy a fiam gimnazista tanára aki angol nem keres ennyit,és 21 évesen még Írországban sem lehet dolgozni egyetemista tanárként!!Szóval ha már hazudsz akkor értelmesen hazudj!!!

Olvass utána milyen hülyeségeket írtál...

2010. márc. 16. 17:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!