Mit ajánlotok nekem?

Figyelt kérdés

Milyen munkát ajánlotok nekem? Szeretnék valami izgalmas,de egyben stílusos,jól megfizető munkát.

Értelmes válaszokat várok,köszönöm

2015. szept. 20. 11:46
 1/7 anonim válasza:
87%

Maga a kérdés feltevése zárja ki a választ.

Azok az emberek, akik nem tudják, mihez kezdjenek az életükkel, karrierjükkel, sosem lesznek sikeresek.

A sikeres embereknek mind világos céljaik vannak. Hogy mit akarnak elérni az életben, milyen témák érdeklik, mikben ügyesek, és mindent megtesznek az ügy érdekében, nem várnak másoktól támogatást, segítséget ehhez.

2015. szept. 20. 12:03
 2/7 A kérdező kommentje:
De ajánlani lehet
2015. szept. 20. 12:06
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Akkor legyél pl. sztársportoló vagy híres amerikai színész. Na ezzel nyilván beljebb vagy.
2015. szept. 20. 12:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Úgy látszik valaki unatkozik. Csak nem értem meg miért élvezi ha hülyeségeket ír.
2015. szept. 20. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem legyél asztronauta, vagy pilóta. Na?
2015. szept. 20. 13:28
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Mihez értesz? Ebbol mirol van papirod is?
2015. szept. 20. 13:46
 7/7 anonim válasza:

Nem a papír a lényeg, bár talán tényleg jó kiidulópont.

Legyél embercsempész, az izgalmas és jól fizet. A stílust pedig neked kell belevinni :)

2015. szept. 20. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!