Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol tudnék egy fotó-dizájner...

Hol tudnék egy fotó-dizájner munkát találni?

Figyelt kérdés

Üdv. mindenkinek.Az lenne igazán a kérdésem,hogy tundék egy olyan munkát találni ahol főként Photoshop-al dolgoznak.Ez alatt azt értem,hogy például magazinoknak képeket "kijavítani" vagy esetleg külömböző cégeknek logókat készíteni,vagy bármi ilyesmit.Tapasztalatom van benne.

Az a helyzet hogy 17 éves vagyok és kéne egy olyan munka amit suli mellett tudok csinálni,itthonról.Már több mint 5 éve tanulom és foglalkozok ilyennel,de még nem volt belőle nyereségem.

Nem tudom igazán hogy hol kezdjem,kitől kérdezősködjek,hol keressek ezért kérdezném meg az Internet világát,hogy aki esetleg tud nekem ezügyben segíteni,az kérem tegye meg.Előre is nagyon szépen köszönöm. (Ha lehet aki tud esetleg ajánlani az írjon privát üzenetet) Mindenkinek szép napot :)

2015. szept. 15. 15:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!