Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Normális dolog ez a főnökömtől?

Normális dolog ez a főnökömtől?

Figyelt kérdés
A kedves főnököm azt hiszi gondolatolvasó vagyok.Ahhoz szoktam hozzá,hogyha bemegyek a munkahelyemre kiadják az aznapi feladatokat és mindenki megy a dolgára.Viszont a mostani főnököm majdnemhogy elvárja hogy én találjam ki mi az aznapi feladat.Ha megkérdezem mit kell csinálni sosem válaszol,viszont utána csesztet,hogy miért azt csináltam amit nem kellett volna.Már mondtam neki hogy normális helyen ez nem így működik,de hiába.Mit tehetnék?Veletek is történt már ilyen vagy én vagyok hülye?
2015. szept. 15. 12:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha már ott vagy pár hónapja, fel kellett volan venni egy ritmust és megtalálni a munkát, majd priorizálni, mi fontosabb. Niylván ha tele van az állatok óla ganéval, akkor előbb azt hányod ki, nem pedig sepregetni kezdesz és hasonlók.
2015. szept. 15. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!