Miért kérdeznek rá állásinterjún olyan dolgokra amik feketén fehéren benne vannak az életrajzban és tovább tart megkérdezni mint elolvasni? Pl szakmai gyakorlat (nem) léte
Ha én frissen végzett vagyok adott képzettséggel és feketén fehéren ott van az életrajzomban hogy hol mit végeztem, és a vaknak is nyilvánvaló hogy szakmai gyak az érdemi nincs, nem is lehet már csak időbeli kötöttségek miatt se (nem volt mikor)akkor erre minek kérdeznek rá?
Mit gondolnak, hogy egy 20-as éveiben járó ember aki most végzett, az 20 évet lehúzott már valahol?
Vagy azt gondolják hogy kifelejtettem az életrajzomból a legfontosabbat? Még az óvodámat is beírom, de a szakmai gyakot meg kifelejteném? Vagy mégis miért kérdeznek rá hol dolgoztam eddig? Sehol! Hol dolgoztam volna? Mikor?
De még ha dolgoztam is volna-gondolják hogy ezt nem írtam volna be nagybetűvel pirossal kiemelve? Hiszen a legjobb ajánló épp ez lenne! Elemi érdekem lenne hogy beírjam.
1-es vagyok.
Én hülye meg azt hittem, hogy tényleg választ vársz a kérdésedre és próbáltam rá válaszolni. Közben meg kiderül, s most már látom, hogy ez a kérdés csak arról szól, hogy szidjuk a HR-eseket, ahogy csak bírjuk.
Bocs, akkor én kiszálltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!