Akik érettségivel vagy nélküle dolgoznak miért várnak el irreális fizetéseket?
bárhol bármiről van szó, nekik szóba kell hozni, hogy milyen szar pénzekért dolgoznak
arról persze már nem szabad beszélni, hogy mit tesznek ők azért, hogy többet keressenek, egyszerűen a munkáltató oldja meg, hogy ő keressen sokat
Nekem csak érettségim van. Betanított munkásként dolgozom egy kis cégnél, és havonta hazaviszem akár 220 ezer forintot is. Igaz ennyi összegnél túlórázom vagyis 2 szombatot is bent vagyok.
Lehet érettségivel is jól keresni ha valaki akar és tud is dolgozni.
25/N
Nekem is kb dettó ez a helyzet, mint 12:35-ösnek.
Mindenki azt gondolja hogy na mérnök vagyok, keresek 3-4-500 ezreket...holott semmivel nem keresek jobban mint a kétkezi munkás. Építőiparban is voltak órabéres kőműveseink, napi 12 ezret kapnak...pedig munkájuk pocsék.
De saját embereinknél is lehidaltam mikor megláttam mennyit kapnak. Igaz hogy napi 10 óra, és kemény munka meg szombati meló de 180-200 ezreket megkapják érte. Nem azt mondom hogy sajnálom tőlük, de a szájuk úgy jár mintha éhező, nincstelen emberek lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!