Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 14éves vagyok hogyan tudnék...

14éves vagyok hogyan tudnék pénzt keresni?

Figyelt kérdés
Szeretnék kamerát venni de nincs rá pénzem.Anyámék pedig nem adnak hozzá.Születésnapomra,karácsonyra szoktam kapni.Elég sok össze szokott jönni de elég soká lesz a születés napom is meg karácsony is.és nagyon kéne pénz.
2010. márc. 11. 16:34
 1/6 anonim ***** válasza:
lopty
2010. márc. 11. 16:43
 2/6 anonim válasza:
ez engem is érdekel.
2010. márc. 11. 17:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Szórólapozás, újság (pl. szuperinfó) kihordás... Én anno ennyi évesen ezt csináltam, akkoriban nem kaptam érte sokat, de több volt mint a semmi és suli mellett is meg tudtam csinálni.
2010. márc. 11. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:

nézz körül a környéken, van-e valahol például kutyatartó, aki valami okból nem tud sétálni a kutyájával. ha megbíznak benned, elég felelősségteljes vagy, sétáltathatod, némi pénzért cserébe.

vagy, kérd meg szüleidet, hogy néhanapján, ha te mész el vásárolni, adjanak egy kicsit, aprót a visszajáróból, hogy megtarthasd.

nálunk olyan eset is volt, hogy idős néni nem akart/tudott egyedül vásárolni menni, hát elküldte a szomszéd lánykát, akinek adott egy nagyon kicsi összeget. és ez is számít.

vagy keress rokonokat, ismerősöket, van-e valamilyen szórólapjuk, amit osztogathatnál a környéketeken. vagy menj be ilyen céghez, hogy szükségük van-e terjesztésre, így, egy kicsit.

2010. márc. 11. 18:26
 5/6 anonim válasza:
Hasonló helyzetben voltam.Csak erre semmi munka nem volt.Szórólapozás.A környéken Diák munkás kissebb cég tuti,hogy van.Hirdess újságban,vagy neten,ingyen...
2010. márc. 12. 11:09
 6/6 anonim ***** válasza:

14 évesen nem tudsz munkát vállalni

16 évtől lehet

( persze feketén lehet)

2010. márc. 12. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!