Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munka mellett nyelvvizsga...

Munka mellett nyelvvizsga megszerzése, hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Azon is gondolkozom, hogy felmondok, mert közeleg a novemberi szakmai nyelvvizsga, persze azzal kockáztatom, hogy év vége lévén, akár fél évig is munka nélkül maradok, ami nem túl jó közel 30 éves fejjel nő létemre. Viszont annyira nem vagyok "okos" és szorgos, hogy egy ledolgozott (ebédszünettel együtt) 9 órás nap után + 2 óra ingázás mellett még leüljek és tanuljak. Szabim már nincsen, elment a májusi nyelvvizsga felkészülésre. Ugye szorít a cipő, mert emiatt nem kaptam meg a diplomám. Részmunkaidőt a jelenlegi munkáltatóm nem ad. Mit tegyek? Kérlek adjatok tanácsot!

2015. aug. 26. 03:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

" és elismernek, számítanak a munkámra" - hát, azért ez egy fontos tényező egy munkahelyi légkörben.

Sajnos sokan nem mondhatják ezt el, hogy megbecsülnék a munkáját.

Nem tudom, milyen szakmából fogsz diplomázni, de nem biztos, hogy diplomásként könnyebben el tudsz helyezkedni...Ismerek olyan 2 diplomás álláskeresőt, aki már ott tartott, hogy letagadta a diplomáját és úgy sikerült elhelyezkednie... :-(

2015. aug. 26. 22:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem egyszerű a dolog.

Én is munka mellett csináltam meg a nyelvvizsgámat.

Szinte minden szombaton délelőtt mentem nyelvtanárhoz, bár néha napján a munkaidő végéből elengedtek és akkor is utaztam a tanárhoz.

Aztán a plusz dolgokat otthon csináltam meg, mese nincs.

A munkahelyemre autóval, a tanároz vonattal jártam...

Ráadásul emellett távkapcsolatban vagyok a párommal akit szintén csak hétvégén tudok látni, így kettőnktől is rabolta az időt a dolog :(

De hajtottam és meglett elsőre!

2015. aug. 27. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!