Csak szerintem hatalmas szemétség ez a Subwaytol?
Sziasztok!
Lehet hogy lesznek helyesírás hibák mert telefonról irok Bocsi.. 😃
Szombatokent dolgoztam a Subwayba mint nem bejelntett diakmunkas...
Minimálbér alatti fizetés volt (diákoknak a minimálbér 519,44.-/oa/netto, itt 500.-/ora), hatalmas hajtás, szünet csak nagyon minimális volt.. 13,5 órás műszakban összesen 20 percet engedtek pihenni... Jah bocs a fizetésem felül adtak egy 30 cm-s subot, es korlátlan uditoitalfogyasztas volt az automatabol, bar mar 3 dl utan radszoltak h nem keme Ennyi ini..
Egyik nap hivnak, hogy most nem szombatra hanem vasárnapra kellenek. Valami közbejött, igy vasarnap 8ora helyet cak 4-et tudtam bevalalni..
Ezt ott helybe kozoltem.
Kirgtak...
Az Auchanba, ami azert eleg suzemet multi megértették, egyszer mé tavaly, higy el kell menjek.. Akkor a subway nem volt képes?
Szerintetek is szemétség?
Minden kérdésre vaaszolok, es minden negatív undoruti kommentet elturok. Ez pont olyan kérdés ahol lehet szidni erosen engem vagy a sbwayt, pont erre vagyok kivancsi..
munkámmal nem volt gond, ezt kozoltek, a telefonba... Es tudom is ..
A válaszokat elore is koszonom..
Amiért meg kirúgtak: Túl későn jelezted,hogy nem tudsz ott lenni.
Illetve nem kérdés volt részedről,hogy elmehetsz e 4 óra után, hanem tény.
Semmi extra szemétséget nem látok benne, teljesen átlagos történet
# 18/
Ja persze, mert azt egy bolt úgy csinálja, hogy megvan a napi bevétel, és akkor fognak 20 kis borítékot, mindre rá van írva, hogy munkabér, ÁFA, iparűzési adó, alapanyag költség, vízdíj, villanyszámla, franchise díj (stb, stb..) és így szétdobják este a napi bevételt...
Ugyan már, ébresztő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!