Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak szerintem hatalmas...

Csak szerintem hatalmas szemétség ez a Subwaytol?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet hogy lesznek helyesírás hibák mert telefonról irok Bocsi.. 😃

Szombatokent dolgoztam a Subwayba mint nem bejelntett diakmunkas...

Minimálbér alatti fizetés volt (diákoknak a minimálbér 519,44.-/oa/netto, itt 500.-/ora), hatalmas hajtás, szünet csak nagyon minimális volt.. 13,5 órás műszakban összesen 20 percet engedtek pihenni... Jah bocs a fizetésem felül adtak egy 30 cm-s subot, es korlátlan uditoitalfogyasztas volt az automatabol, bar mar 3 dl utan radszoltak h nem keme Ennyi ini..

Egyik nap hivnak, hogy most nem szombatra hanem vasárnapra kellenek. Valami közbejött, igy vasarnap 8ora helyet cak 4-et tudtam bevalalni..

Ezt ott helybe kozoltem.

Kirgtak...

Az Auchanba, ami azert eleg suzemet multi megértették, egyszer mé tavaly, higy el kell menjek.. Akkor a subway nem volt képes?

Szerintetek is szemétség?

Minden kérdésre vaaszolok, es minden negatív undoruti kommentet elturok. Ez pont olyan kérdés ahol lehet szidni erosen engem vagy a sbwayt, pont erre vagyok kivancsi..

munkámmal nem volt gond, ezt kozoltek, a telefonba... Es tudom is ..

A válaszokat elore is koszonom..

2015. aug. 24. 21:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Amiért meg kirúgtak: Túl későn jelezted,hogy nem tudsz ott lenni.

Illetve nem kérdés volt részedről,hogy elmehetsz e 4 óra után, hanem tény.

Semmi extra szemétséget nem látok benne, teljesen átlagos történet

2015. aug. 26. 12:04
 22/24 anonim ***** válasza:

# 18/

Ja persze, mert azt egy bolt úgy csinálja, hogy megvan a napi bevétel, és akkor fognak 20 kis borítékot, mindre rá van írva, hogy munkabér, ÁFA, iparűzési adó, alapanyag költség, vízdíj, villanyszámla, franchise díj (stb, stb..) és így szétdobják este a napi bevételt...

Ugyan már, ébresztő...

2015. aug. 26. 17:44
 23/24 anonim válasza:
68%
Ezek után nem is tudom, hogy melyik igénytelenebb hely... ez, vagy a Mc Donalds.
2015. aug. 26. 21:29
 24/24 anonim válasza:
A többiekkel ellentétben én nem foglak kioktatni meg "ilyen az élet b-zmeg "típusú oravecz nóráéval vetekedő bölcsességeket nyomni.Mert én is dolgoztam gyorsétteremekben és embertelenül kihasználják az embert.Nyilván akit papa benyom egy jó kis irodai excel táblázatos munkára az nem érzékeli ezt,de velem előfordult hasonló ,csak én mondtam fel.Már 2. nap hat ember munkáját csináltam,kafetéria zéró,túlóra nincs tehát max 15 órát gürizhettem egy héten(havi kb 30 egykétezerért amiből még levontak ezt azt.).Eleinte variálhattam a beosztásokat,később már mindent ők mondtak,de több órát véletlenül se vihettem,nehogymég a végén normális fizetéssel menjek haza..Ha órám volt,nem érdekelte őket,ráadásul szinte folyamatosan egyedül voltam(igazi élmény,főleg éjjel mikor a részeg állatok verik a pultot.)Szóval egyszerre lehettem kiszolgáló,kasszás,takarító,konyháslány,hússütő,kenyérsütő,gépszerelő és éjjeliőr.Életem legszebb 2 hónapja volt!!!és még meg is gazdagodtam.....Örülj neki hogy kivágtak és többé rájuk se nézz.
2015. okt. 28. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!