Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak szerintem hatalmas...

Csak szerintem hatalmas szemétség ez a Subwaytol?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet hogy lesznek helyesírás hibák mert telefonról irok Bocsi.. 😃

Szombatokent dolgoztam a Subwayba mint nem bejelntett diakmunkas...

Minimálbér alatti fizetés volt (diákoknak a minimálbér 519,44.-/oa/netto, itt 500.-/ora), hatalmas hajtás, szünet csak nagyon minimális volt.. 13,5 órás műszakban összesen 20 percet engedtek pihenni... Jah bocs a fizetésem felül adtak egy 30 cm-s subot, es korlátlan uditoitalfogyasztas volt az automatabol, bar mar 3 dl utan radszoltak h nem keme Ennyi ini..

Egyik nap hivnak, hogy most nem szombatra hanem vasárnapra kellenek. Valami közbejött, igy vasarnap 8ora helyet cak 4-et tudtam bevalalni..

Ezt ott helybe kozoltem.

Kirgtak...

Az Auchanba, ami azert eleg suzemet multi megértették, egyszer mé tavaly, higy el kell menjek.. Akkor a subway nem volt képes?

Szerintetek is szemétség?

Minden kérdésre vaaszolok, es minden negatív undoruti kommentet elturok. Ez pont olyan kérdés ahol lehet szidni erosen engem vagy a sbwayt, pont erre vagyok kivancsi..

munkámmal nem volt gond, ezt kozoltek, a telefonba... Es tudom is ..

A válaszokat elore is koszonom..

2015. aug. 24. 21:23
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Igen, a napi 350 ezer forintos tiszta haszon melett a kisebbik boltba..

(Premier Outlet Biatorbágy..)

2015. aug. 24. 22:46
 12/24 anonim ***** válasza:

Szemétség, de ez van. A fekete foglalkoztatás neked sem előnyös, utólag nem tudom, mennyire éri meg feljelenteni őket. Valószínűleg te sem jársz jól. Ez az elején lett elb_szva, hogy így elvállaltad.

A másik, hogy szakképzetlen munkaerőből nincs hiány, ahogyan láttad, olyannyira, hogyha valami megértést vagy engedményt kérsz a munkáltatótól, azonnal kirúg. Sajnos az ilyen munkáknál ez nagy gond, sokkal jobban kihasználható a munkaerő. Csak a munkaszerződésed (khm.) és a munka törvénykönyve véd, de az sem a kirúgástól. Sajnos nincs jó megoldás, egy munkaügyi per esetén sem kapnád vissza az állásod, vagy ha mégis, indokot mindig találni a kirúgásra.

A legjobb amit tehetsz, hogy tisztában vagy a jogaiddal, és megpróbálsz a tudásod és a szorgalmad által szépen lassan nélkülözhetetlenné fejlődni. A módját neked kell kitalálni, de más lehetőséged nincs, hogy csökkentsd a kiszolgáltatottságodat.

2015. aug. 24. 23:42
 13/24 anonim ***** válasza:

a napi 350 ezer forintos tiszta haszon melett

Azért kíváncsi lennék ezt te honnan veszed... :)

2015. aug. 25. 07:15
 14/24 A kérdező kommentje:

Hat jo ez van...

Onnan tudom, hogy általaba elottunk szamoltak a kiadásokat, es a megmaradt hasznot, mivel olyan kicsi a sanswichezo, hogy nincs erre mas helyiség...

2015. aug. 25. 07:44
 15/24 anonim ***** válasza:

Azért még az távolról sem tiszta haszon.

Nyilván tudod a cég nevét, bármikor megkeresheted mennyi is a valódi tiszta haszna évente.

Nagyjából ,hogy tudd mi a helyzet, Debrecenben 3 mcdonalds van, tavaly 1,7milliárd forgalom volt ebben a 3 üzletben, tiszta haszon 90 millió.

Naponta mindenhol a forgalmat számolják, nyereséget nem

2015. aug. 25. 12:28
 16/24 anonim ***** válasza:
Üdvözöllek a büdös nagy valóságban!
2015. aug. 25. 13:06
 17/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, te nem vagy tisztában a "haszon" fogalmával.
2015. aug. 25. 17:22
 18/24 A kérdező kommentje:
A napi haszonrol beszelek, hogy dolgozok fizetve, napi eladsok iránt ado fizetve, napi energiaij körülbelüli összeg levonva.
2015. aug. 26. 08:44
 19/24 anonim ***** válasza:
És a bérleti díj? Kajabeszerzés? Bizzosítás? Stb ?
2015. aug. 26. 09:02
 20/24 anonim ***** válasza:

Nagyon jól tudod melyik cég alkalmazott, mert nem a Subway kft.

Megnézheted bármikor mennyi is valójában az éves haszon, csak a cég nevére van szükséged.

Nem valószínű,hogy Biatorbágyon egy Subway évi 100 milliós profittal dolgozna. Sőt szinte kizárt.

Nagyjából 5-15 millió között van egy jól működő Subway éves haszna Magyarországon

Persze ettől még gondolhatod ezt, ha ettől boldogabbak a napjaid.

2015. aug. 26. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!