Csak szerintem hatalmas szemétség ez a Subwaytol?
Sziasztok!
Lehet hogy lesznek helyesírás hibák mert telefonról irok Bocsi.. 😃
Szombatokent dolgoztam a Subwayba mint nem bejelntett diakmunkas...
Minimálbér alatti fizetés volt (diákoknak a minimálbér 519,44.-/oa/netto, itt 500.-/ora), hatalmas hajtás, szünet csak nagyon minimális volt.. 13,5 órás műszakban összesen 20 percet engedtek pihenni... Jah bocs a fizetésem felül adtak egy 30 cm-s subot, es korlátlan uditoitalfogyasztas volt az automatabol, bar mar 3 dl utan radszoltak h nem keme Ennyi ini..
Egyik nap hivnak, hogy most nem szombatra hanem vasárnapra kellenek. Valami közbejött, igy vasarnap 8ora helyet cak 4-et tudtam bevalalni..
Ezt ott helybe kozoltem.
Kirgtak...
Az Auchanba, ami azert eleg suzemet multi megértették, egyszer mé tavaly, higy el kell menjek.. Akkor a subway nem volt képes?
Szerintetek is szemétség?
Minden kérdésre vaaszolok, es minden negatív undoruti kommentet elturok. Ez pont olyan kérdés ahol lehet szidni erosen engem vagy a sbwayt, pont erre vagyok kivancsi..
munkámmal nem volt gond, ezt kozoltek, a telefonba... Es tudom is ..
A válaszokat elore is koszonom..
Igen, a napi 350 ezer forintos tiszta haszon melett a kisebbik boltba..
(Premier Outlet Biatorbágy..)
Szemétség, de ez van. A fekete foglalkoztatás neked sem előnyös, utólag nem tudom, mennyire éri meg feljelenteni őket. Valószínűleg te sem jársz jól. Ez az elején lett elb_szva, hogy így elvállaltad.
A másik, hogy szakképzetlen munkaerőből nincs hiány, ahogyan láttad, olyannyira, hogyha valami megértést vagy engedményt kérsz a munkáltatótól, azonnal kirúg. Sajnos az ilyen munkáknál ez nagy gond, sokkal jobban kihasználható a munkaerő. Csak a munkaszerződésed (khm.) és a munka törvénykönyve véd, de az sem a kirúgástól. Sajnos nincs jó megoldás, egy munkaügyi per esetén sem kapnád vissza az állásod, vagy ha mégis, indokot mindig találni a kirúgásra.
A legjobb amit tehetsz, hogy tisztában vagy a jogaiddal, és megpróbálsz a tudásod és a szorgalmad által szépen lassan nélkülözhetetlenné fejlődni. A módját neked kell kitalálni, de más lehetőséged nincs, hogy csökkentsd a kiszolgáltatottságodat.
a napi 350 ezer forintos tiszta haszon melett
Azért kíváncsi lennék ezt te honnan veszed... :)
Hat jo ez van...
Onnan tudom, hogy általaba elottunk szamoltak a kiadásokat, es a megmaradt hasznot, mivel olyan kicsi a sanswichezo, hogy nincs erre mas helyiség...
Azért még az távolról sem tiszta haszon.
Nyilván tudod a cég nevét, bármikor megkeresheted mennyi is a valódi tiszta haszna évente.
Nagyjából ,hogy tudd mi a helyzet, Debrecenben 3 mcdonalds van, tavaly 1,7milliárd forgalom volt ebben a 3 üzletben, tiszta haszon 90 millió.
Naponta mindenhol a forgalmat számolják, nyereséget nem
Nagyon jól tudod melyik cég alkalmazott, mert nem a Subway kft.
Megnézheted bármikor mennyi is valójában az éves haszon, csak a cég nevére van szükséged.
Nem valószínű,hogy Biatorbágyon egy Subway évi 100 milliós profittal dolgozna. Sőt szinte kizárt.
Nagyjából 5-15 millió között van egy jól működő Subway éves haszna Magyarországon
Persze ettől még gondolhatod ezt, ha ettől boldogabbak a napjaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!