Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek mi legyek ha...

Szerintetek mi legyek ha szeretem a matekot és a fizikát?

Figyelt kérdés
Most leszek 8.-os és el kéne döntenem hogy minek tanuljak tovább de nem tudom hogy melyek azok a szakok amik ezt veszik figyelembe.

2015. aug. 7. 19:03
 1/5 O'Brien válasza:

Még nem muszáj konkrétan döntened arról, hogy mi legyél. Sok gimnáziumnak van matek-fizika tagozata, ha ebben az irányban akarsz továbbtanulni.

Ezekkel foglalkozó szakmák: matematikus, fizikus, mérnök..stb.

2015. aug. 7. 19:52
 2/5 anonim válasza:
Az már jó, ha ennyi idősen megtudod határozni valamelyest a céljaidat. Az előző hozzászólóhoz csatlakoznék, középiskolában elég, ha reál tagozatra jelentkezel. Próbálj meg érdeklődni, hogy hol erősebb a matek/fizika irány és nem fogsz csalódni. A többi még ráér gimnáziumban. Én is mérnöknek készültem, idén leszek első éves egyetemista programtervező informatikusként.
2015. aug. 7. 21:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Én ma a villamosmérnökségen gondolkodtam szerintem azt még élvezném is.
2015. aug. 7. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Reálgimi, aztán lesz valami. De nem kell semmit elkapkodni, én is ilyen érdeklődéssel mentem gimibe, ahol rájöttem, hogy inkább bölcsész akarok lenni, egyetemen sokáig doktorálni akartam, aztán meguntam, most egy nagy cégnél csoportvezetősködöm. Pedig alig több, mint tíz év telt el a gimi kezdete óta. Úgyhogy durván nem kell tervezgetni.
2015. aug. 8. 23:38
 5/5 anonim válasza:
Matematikus vagy fizikus
2016. szept. 30. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!