A három közül melyik szakmát lenne érdemes kitanulni?
Gépgyártástechnológiai technikus,közúti közlekedési üzemvitel elláló,vagy rendszergazda?
Eddig biztos voltam benne,hogy gépgyártástechnológiai technikusnak megyek.Hallottam,hogy jól el lehet helyezkedni vele és elég jól keres.Akár 200-akat is lehet keresni vele nettó.Vagy mégtöbbet.De félek a szakrajztól.Nem rajzolok valami jól,félek,hogy itt fogok elvérezni.Van itt,aki ilyet tanult?Milyen nehéz a szakrajz?Meg lehet csinálni?
Ebben az iskolában van még közúti közlekedési üzemvitel ellátó.Elolvastam,hogy mit csinál.Nem tűnik vészesnek,de ezzel el lehet helyezkedni?Milyen a fizetés?Érdemes ezt tanulni?
Meg még a rendszergazdán gondolkodtam.
Melyiket kéne?Esetleg valami más?Van még környezetvédelmi technikus,ipari informatikai technikus.
A rendszergazdával rengeteg helyen elhelyezkedhetsz, ahhoz képest a másik kettő túl specifikus.
Persze nem kizárt, hogy azokra is van kereslet, de akkora biztos, hogy nincs, mint a rendszergazdira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!