Munka - Reális fizetés lehet ez szerintetek?
Figyelt kérdés
Pályakezdő gépészmérnökként (gyártástechnológus mérnök pozíció) Bruttó 260.000 + havi bruttó 20000 cafetéria szerintetek jó fizetésnek számít?2015. júl. 25. 16:28
11/16 anonim válasza:
Szerintem is alacsony a 220-250 bruttó, legalábbis Budapesten.
12/16 anonim válasza:
Bruttó 220???????? Gyakornokként többet kapnak sokan.
13/16 anonim válasza:
Igen, én IT szektorban full-time gyakornokként nettó 200-at kaptam, szerintem ennyi elvárható egy junior gépészmérnök esetében is.
14/16 A kérdező kommentje:
Kérdező vagyok... Hát igazából egy hónapja államvizsgáztam és azután kezdtem el dolgozni. Sok főt foglalkoztató multiról van szó és pest megye. Mindenképpen a tapasztalatszerzés lenne a cél!
2015. júl. 28. 20:17
15/16 anonim válasza:
Pesten nem tudom milyennek számít, de délen nem rossz. (Egy kezdőnek, nem egy multinál, hanem kisebb cégnél.)
16/16 anonim válasza:
Szerintem sokan nincsenek képben a valódi mérnöki kezdőfizuval kapcsolatban.
Az, hogy az IT szektorban mennyi a gyakornoki fizu, kb lényegtelen. Más terület, más pozíció. Érdekes lenne tudni, hogy ki az, aki tapasztalat alapján kevesli a bruttó 250et, és ki az aki álomvilágban él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!