Milyen munkát végezhetnék, és kb milyen havi nettó fizetésre számíthatnék? (F/23)
Figyelt kérdés
Pesti vagyok egyébként.
Amivel rendelkezem:
- Érettségi
- BSC sportszervező diploma
- Angol középfokú nyelvvizsga
Jogosítványomat pedig hamarosan megszerzem.
2015. júl. 25. 12:33
1/5 anonim válasza:
angol középfok az egy szép papír a falon- tárgyalási szinten kéne inkább beszélni
a sportszervező diploma is szép a falon, talán kérdezd meg a főiskolán, mire jó!
operátorak pl jelenkezhetsz!
2/5 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy egy sportszerzevő diploma az mire jó? NEM szeretnék bunkó lenni, csak fogalmam sincs mit tanul az, aki sportszervező lesz. Nem volt valami gyakorlatotok az egyetemen?
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
A sportszervező sportesemények szervezésével foglalkozik, illetve sportegyesületek feladatait végzik...
Egyébként azt elfelejtettem írni, hogy B-s jogsim már van egy ideje, csak a C-s jogsit csinálom jelenleg teherautóra, ami ha úgy nézzük, mondható egy külön szakmának...
2015. júl. 25. 18:10
5/5 anonim válasza:
C-vel 180-200 nettó megvan belföldi áruterítőként, kell még hozzá egy emelőhátfal vizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!