Vannak olyan vagyonőr munkák amiben nem kell éjszaka dolgozni és 8 órás?
Külföldön alapból nem maffia módszerekkel működnek a vagonőrcégek mint itthon.
Nem hiszem hogy nagyon létezik 8 órás vagyonőr munka én 5 éve vagyok vagyonőr de egyszer se találkoztam ilyennel!
Az első hosszabb távú vagyonőri munkám pont ilyen.Elsőnek:nem volt soha ismerős általi munkám,ide is idegenként kerültem.
Éjszakai munka nélkül sok lehetőség van,de 8 órás kevesebb.PL:
Posta, hétfőtől-szombatig nappal az jóval több, mint heti 40 óra.(ahol élek)
Bankok,kissebb-nagyobb üzletek esetleg 8 órásban,de az ritka(éjszaka már zárva vannak,max.diszpécser van akkor)
8 órás:Gyárakban,Kormányhivataloknál...
Merre felé élsz?Mik a lehetőségek?
"12 is de akkor lehessen laptopozni, "
Nem azért lennél ott, hogy szórakozz, hanem -bármilyen meglepő- a munkáért kapod a fizetést!
Figyelj! Elárulok egy titkot! Laptopozni semmilyen munkahelyen nem lehet, semmilyen munkakörben!
Persze, ha elég értékes a munkád, elég pénzt hozol a cégnek, akkor elnézik, ha néha ránézel egy kicsit az indexre, de ez sehol nem a támogatott munkahelyi elfoglaltságok közé tartozik (masszázs szék nem kellene mindjárt?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!