Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A pénzváltókban szellemileg...

A pénzváltókban szellemileg leépültek dolgoznak?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem bárhol is váltok az ott dolgozók undokok, tiszta depisek, olyan "kedvesek" épp csak le nem hánynak... Meg idegbetegek! Ha megkérdezem mi várható az árfolyammal akkor forgatja a szemét, meg bunkón visszaszól, hogy mit tudja ő azt?!

Ha meg poénkodok (pl. most nyomtattam, még fog a festék :D ) nem veszik a lapot, hanem bunkón visszaszólnak, hogy "nagyon vicces" de volt aki rendőrrel fenyegetett.

Miért ilyenek? Én vagyok az ügyfél aki ott hagyja a sok pénzt nekik amiből van a jó fizetésük, úgy hallottam kétszáz körül keresnek, abba már beleférhetne egy kis kedvesség!

2015. júl. 16. 19:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

" Mi az, hogy honnan tudja az árfolyam alakulását? Ez a szakmája! "

Tévedsz! Ők nem brókerek, hanem pénzváltók. Beviszed a pénzt, beváltja az adott napi árfolyamon és pont. Lesz@rják az árfolyam mozgását!

2015. júl. 16. 22:11
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

#10 Bár a jóst már nem találná a helyén, hisz az látná hogy jönni fog, és elhúzná a csíkot.. :D

Kérdező: Már nem tudom hányadik hozzászólás óta szajkózod ugyanazt. Szerinted hányan sütik el egy nap azt az oltári nagy poént hogy friss, épp most nyomtattam. Gondolom téged sem zavarna ha naponta 20-szor kéne röhögnöd ugyanazon a xar viccen.

2015. júl. 16. 22:15
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

# 8/8 Időpont ma 22:08

Drága naív kérdező:

Az árfolyam alakulását honnan a fészkes retkes fenéből tudjuk? De komolyan. A befektetési szakemberek, brókerek sem tudják, csak sejtik.

Komolyan, ez egy olyan kérdés, mintha a buszvezetőtől megkérdeznéd, hogy az innen következő 4. kanyartól számított 3. autó milyen színű lesz...

A "most nyomtattam" meg először vicces. Talán másodszor is. Csak épp bármilyen pénztáros az első napján legalább 30-40 alkalommal hallja. És ezután minden nap ennyiszer. Ennyi alkalom után nem lesz vicces.

Kétszáz körül nettóban nem keresünk, az meg látszik, hogy az életedben nem dolgoztál még pénzzel, különben tudnád milyen könnyű rosszul visszaadni. Eléggé.

2015. júl. 16. 22:16
 14/28 A kérdező kommentje:

Nem ezt írtam, hogy kinyalja a se***met, de olvastad amit írtam, hogy viselkednek? Szerinted ez normális? Egy multinál szerinted ilyen viselkedéssel meddig dolgozna?

Tényleg ku**ra tudom sajnálom őket, hogy végig netezik a napot a többszázezres fizetésükért...

2015. júl. 16. 22:20
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
#13 Még maradj egy picit ennél a kérdésnél, mert éjfélre már egy millió körül fogsz keresni! :)
2015. júl. 16. 22:22
 16/28 A kérdező kommentje:

Képzeld, dolgoztam pénzzel, de két év alatt egyszer se hibáztam, mert odafigyeltem.

Csak veled ellentétben nem többszázezres fizetésért és én egész nap álltam a kasszában nem a neten lógtam.

2015. júl. 16. 22:29
 17/28 A kérdező kommentje:
Miért, okostojás a nettó kétszázezer az nem többszázezer?
2015. júl. 16. 22:30
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

# 14/15 Időpont ma 22:20

Naponta ezer ilyen gyökér van. Mindegyiknek vágj te jó pofát, olyanokkal, hogy "Tudja uram, az árfolyamingadozások rengeteg más történés hatására alakulnak, lehetetlen előre megjósolni az alakulást"...

Ez az "egész nap interneteznek többszázezerért" dolgot meg verd már ki a fejedből. Ha annyira jó meló, végezd el a tanfolyamot, és gyere te is.

# 15/15 Időpont ma 22:22

Keresek én egy millió körül, csak nem nekem... Tudod, ma láttam a főnökömet az új Audijával. Tudom milyen keményen megdolgoztam érte. :-)

2015. júl. 16. 22:30
 19/28 A kérdező kommentje:

Ha már állítólag te is pénzváltó vagy akkor áruld el a többségetek miért undok, depis, idegbeteg humortalan bunkó? Erre a viselkedésre milyen magyarázattal szolgálsz?

2015. júl. 16. 22:34
 20/28 anonim ***** válasza:
50%
#16 Na az mondjuk tényleg megterhelő, de azért mindenhol nem épülnek le az emberek szellemileg. :):):)
2015. júl. 16. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!