Reális a keresetem?
Két cégnél dolgozok, egy a tulajdonos.
Egyiknél bruttó 130e (ipartelepi szolgáltató)
Itt számlázok, számlát hordok ki cégeknek, pénztárt kezelek,számlák után pénzt hajtok be, postára, banka járok, ügyfelekkel tartok kapcsolatot. A telepen a többi cég gondjaival foglalkozok pl: nincs víz áram stb...
Másiknál bruttó 20e (faipari)
Itt Szállítok, árut szerzek be, segítek az üzletben árút kipakolni, céges autók papírjait rendezem, üzem munkások napi munkajelentését kezelem, bank, posta.
Ezt mind 1 nap 8 órában.
Szerintetek reális a fizetésem? Br: 150.000 és kapok nettó 95.000 Ft-ot.
Bővebben? Alacsony vagy esetleg magas?
Véleményeket szeretnék.
Előre is köszi :)
Váci vagyok, itt van a munkahelyem helyben.
Otthonról kocsival járok 5 perc, nem nagy dolog.
Az ebéd azt vagy viszek vagy elmegyek ebédelni valahova.
Ebédidő nincs fizetve.
Ha bruttót és nettót írsz, akkor gondolom be vagy jelentve.
Ha így van, akkor hogyan lehet bármiféle munkáért 20 ezret fizetni?
Van neked szerződésed? Nem hinném, hogy ilyesmit le lehet írni.
Ha meg nincs szerződésed, akkor csúnyán átver a főnököd, hogy a fekete béredből levonja az adót és egyebeket...
Viszont ha azt nézzük, hogy mindezt napi 8 órában csinálod, akkor nem is számít, hány cégnek csinálod ezt, egy normál napi 8 órás melóért hazaviszel 95-öt. Ez nem olyan rossz, sokan ennél jóval kevesebbet keresnek. Abba ne menjünk bele, hogy sokan meg sokkal többet, mert úgy látom, ez nem egy szaktudást vagy diplomát igénylő munka, hanem ún. eljáró vagy. Az ilyen munkakörök nem fizetnek ennél többet. Hozzánk is jár egy ilyen srác, ilyen mindenes. MIndent csinál, amit a főnöke mond. Ha szépen akarjuk mondani, eljáró, ha kevésbé, akkor lóti-futi.
Igazság szerint nagyon sok ember a közigazgatásban nem keres annyit, mint te, és még túlórázik is...
20e a bruttó ebből ugy 11-12-t kapok.
Utolsó válaszoló, én is így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!