Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit irjak oneletrajzba, ha...

Mit irjak oneletrajzba, ha semmi vegzettsegem es tapasztalatom?

Figyelt kérdés
2 eve erettsegiztem, 2 okj kepzest elkezdtem de abba is hagytam elso ev utan, nyelvvizsgam es egyeb papirom nincsen. Penztaroskent dolgoztam a tescoban diakkent, de az nyilvan senkit nem erdekel. Eleg szanalmasan fest az a 3 sor az a4-es lapon, meg ha betanitott munkara jelentkezek, akkor se olvasnak el szerintem.
2015. júl. 14. 20:19
 1/1 anonim ***** válasza:

pedi pont ezt kéne beírni

tanulmányokhoz beírod az érettségit, hol végeztél, mettől meddig jártál

okj-t is beírhatod, úgy, mint befejezetlen, felsorolod a főbb tárgyakat, amiket tanultál

Munkahelyekhez meg beírod, hogy pénztáros, mettől meddig, mit csináltál pontosan, melyik cég

ill ha volt az okj mellett gyakorlati meló, akkor azt is

önkéntes munka volt?

nyelvvizsga nem érdekel senkit, a nyelvtudás viszont igen - írd be, milyen nyelven beszélsz és milyen szinten

ha van értelmes hobbid, jogsid, tagja vagy valami vállalható alapítványnak/civil szervezetnek, akkor azt az egyéb címszó alatt tüntesd fel

ehhez raksz egy fényképes fejlécet az adataiddal

2015. júl. 14. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!