Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tanároknak középiskolába hogy...

Tanároknak középiskolába hogy néz ki az állásinterjú?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalataitok?

2015. júl. 14. 09:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

*középiskolában (így lenne helyes) remélem nem te akarsz tanár lenni.

Elbeszélgetés az igazgatóval vagy a helyettessel, ők levonnak egy következtetést, megnézi(k) a bizonyítványokat. Vagy egy szaktanár véleményét kérik ki hogy megfelelő lenne-e a jelölt az adott munkára. Legtöbb esetben négyszemközt zajlik akár több órán át.

2015. júl. 14. 09:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez is iskolától függ. Amikor én jelentkeztem egy szakmunkásba, én voltam az egyetlen jelentkező augusztus végén.

Nagyjából annyi volt az interjú, hogy az igazgató győzködött, hogy vállaljam el. Ez nekem annyira imponált, hogy el is vállaltam. Előtte multiknál voltam interjún, ahol kb. úgy beszéltek velem, mint egy darab kutyasz.-ral, úgyhogy ez itt bejött. De ezért a fizetésért nem is maradtam 4 évnél tovább.

2015. júl. 16. 21:37
 3/3 anonim ***** válasza:
44%

Hacsak le nem fényképezik, nem néz ki sehogy.

(De remélem, nem magyartanár.)

2015. júl. 27. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!