Ki mit gondol arról, hogy egy lány autoszerelő legyen. Mennyire gáz egy nő részéről? Mert engem eléggé érdekel a szakma, de nemtudom egyáltalán vesznek e fel nőket.
A tervem, hogy az audinál dolgozzak, ott végképp nemtudom vesznek e fel női alkalmazottat.
(Illetve egy külön kérdés, az audinál nagyjábol mennyit lehet keresni?)
Személyesen ismerek egy angol lányt aki autószerelő. (kint élek) Először nekem is fura volt, és amikor már barátok lettünk, megkérdeztem, hogy nőként hogy boldogul.
Bevallotta, hogy hiába tanulta a szakmát, hiába végezné el jobban a munkát mint 1-2 férfi kollégája, az autósok mindig a férfiakhoz viszik a kocsit. Benne nem bíznak, így ő neki csak a légkondi, az autó apróbb hibáinak karbantartása jut. Sokszor már bánja, hogy ezt a szakmát választotta. Mondta, hogy a munkája legnagyobb részét alkatrészek vásárlásával, és adminisztrációs munkákkal telik amit nagyon nem szeret csinálni.
Ha arra gondolok, hogy Anglia kicsivel jobban elfogad dolgokat mint Magyarország, akkor ebből az esetből én azt mondanám, hogy tanulni tanulhatsz autószerelőként, de a szakmában mint autószerelő nem fogsz tudni érvényesülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!