Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehet gyűjteni gyes mellett?

Lehet gyűjteni gyes mellett?

Figyelt kérdés
Pl ha csak az apa dolgozik te meg csak gyest kapsz.

2015. jún. 30. 13:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
gesztenyét?
2015. jún. 30. 13:42
 2/12 anonim ***** válasza:
bélyeget?
2015. jún. 30. 14:02
 3/12 A kérdező kommentje:

Gondoltam egyértelmű lesz hogy pénzügyek kategóriába írtam.

Pénzre gondoltam.

Pénzt lehet e gyűjteni félretenni gyes mellett?

2015. jún. 30. 14:16
 4/12 anonim ***** válasza:

Igen lehet.

(Ismét egy full értelmetlen kérdést láthattunk, egy valószínűleg alul iskolázott egyéntől, aki egy ilyen kérdést tesz fel. Semmit nem tudunk az anyagi helyzetéről, mennyit keres az apa, mennyit költenek havonta stb. de értelmes választ vár.)

2015. jún. 30. 14:20
 5/12 A kérdező kommentje:

Én nem épp magamra gondoltam , hanem mások állapotát, tapasztalatát szerettem volna tudni.

Aki nem tud normális választ adni az akár tovább is állhat!

2015. jún. 30. 14:34
 6/12 anonim ***** válasza:
hogy varsz normalis valaszt ha le se irtad mennyit keres a ferj? igy keptelenseg valaszolni
2015. jún. 30. 17:21
 7/12 A kérdező kommentje:

De nem én akarok spórolni most azonnal, csak másokra lettem volna kíváncsi hogy mások akiknek csak a férjük dolgozik azok mennyit tudnak félretenni gyes mellett.

Ezért feleslegesnek tartom leírni az én részemről hogy mennyit keres a férjem, egyébként dolgozom, csak szerettem volna informálódni ha majd lesz gyerekem és elmegyek gyesre akkor majd mi lesz a helyzet hogy tudok e mellette ugyanígy majd gyűjteni, vagy hogy mire számítsak.

2015. jún. 30. 20:42
 8/12 anonim ***** válasza:
és mire akarsz és mennyit? többe kerül az autóm törlesztése, mint másoknak egy egész havi bére
2015. jún. 30. 20:50
 9/12 anonim ***** válasza:

" egyébként dolgozom, csak

szerettem volna informálódni ha

majd lesz gyerekem és elmegyek

gyesre"

Ha dolgozol akkor gyedre mehetsz! Harmadik évben lesz csak gyes, de addigra sokan visszamennek dolgozni.

Tovabbra sem ertem mit akarsz. Nyilvan akinek a ferje netto 500 ezret visz haza azok a 27 ezres gyes mellett is tudnak sporolni jo eséllyel. Ha pedig a férj csak minimálbér közeli fizut visz haza akkor nem igazan tudnak sporolni, bár ilyen csaladban nagy luxus anyukanak otthon gyesen lenni, ahelyett, hogy dolgozna.

2015. jún. 30. 23:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Most miért kell egyből nekirontani a kérdezőnek? Feltett egy kérdést, miért nem tudtok normálisan válaszolni?

"Lehet gyűjteni gyes mellett?"

- Igen, lehet gyűjteni gyes mellett.

2015. júl. 1. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!