Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgozik valaki közületek...

ThisIsMyName kérdése:

Dolgozik valaki közületek Tesco-ban bevásárlási munkatársként?

Figyelt kérdés
Holnap megyek " állásinterjúra ". 4 órában mertem bevállalni, mert őszintén még sehol sem olvastam, hogy " jajj, de jó a Tescoban dolgozni! " Tudja valaki, hogy mire számíthatok? Fizetés, mennyire hajtanak, valóban 4 óra-e az a 4 óra és stb. Minden érdekelne.

2015. jún. 29. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Bevásárlási munkatárs: ők szedik össze az online bevásárlás oldalon rendelt termékeket a vevőknek. "Kügyü"-vel dolgoznak, megvan a lista, mit kell összeszedni, megvan az áru helye, azoknak beolvassák a vonalkódját, és a megfelelő zacskóba teszik. Azok a zacskók meg mennek vagy a személyes átvevőhelyre, vagy viszik őket házhoz.

Ebből fakadóan ez egy álló munka, gyakorlatilag egész nap szaladgálsz az áruházban (a vásárlók között, nem a raktárban, mivel ott többnyire nem túl rendezetten van az áru). Én ilyen munkakörben még nem dolgoztam, de nem hiszem, hogy keményebb, mint bármelyik másik.

" jajj, de jó a Tescoban dolgozni! "

Nyilván, mivel ezek a munkakörök olyanok, hogy dolgozni kell keményen viszonylag kevés pénzért. De még mindig a Tesco az egyik legjobb munkahely, ha ilyen területen szeretnél dolgozni. Hidd el, hogy máshol sem jobb.

A 4 óra az 4 óra, szigorúan naplózzák, mivel beléptetőkapu van. Még le is csesznek, ha legalább 15 perccel túlléped a munkaidőd (nyilván ha "lecsípsz belőle", akkor is).

2015. jún. 29. 14:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Azzal, hogy pontosan mit is kell dolgozni, tisztában voltam. Én kifejezetten szeretek mászkálni és intézkedni. Az a halálom, ha egy helyben kell ácsorognom. A derekam sem bírja túlzottan. Annak külön örülök, hogy a "rémhírekkel" ellentétben, valós a munkaidő. Köszönöm a választ!
2015. jún. 29. 14:19
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

A Tesco az egyik legkorrektebb kiskereskedelmi multi - már ami az áruházi dolgozókat érinti.

Az elmúlt 2-3 évben iszonyú sokat fejlődtek - leginkább köszönhetően a beléptető kapunak, amivel 100%-osan megszűnt az "ingyen túlóráztatás".

2015. jún. 29. 14:55
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Persze ettől még a meló pörgős és fárasztó. "Intézkedésre" ne nagyon számíts, megkapod a kütyüdet műszakkezdéskor és az még azt is megmondja neked melyik polcon van a cucc amit össze kell szedned. Gondolkodni nem kell, sőt... csak csinálni.
2015. jún. 29. 14:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem abszolút megfelel. Nem fogok unatkozni, ez a lényeg. A munkától pedig nem ijedek meg. Dolgoztam már elég szörnyű körülmények között. Köszönöm a válaszokat.
2015. jún. 29. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!