B.Bence 15 kérdése:
TESCO diákmunka kinek mi a véleménye?
Figyelt kérdés
Én egy 16 éves srác vagyok és arra lennek kiváncsi hogy menyit lehet naponta dolgozni náluk és menyit kereshetek naponta/havonta.Nyugi nem az a srác vagyok aki azt akarja hogy 16 évesen százezreket keresni csak mint egy fiatal srác motorra akarok gyűjteni😊2015. jún. 8. 16:21
1/3 anonim válasza:
Szia!
Igazából azt eléggé ők szabják meg, hogy milyen időpontokban kérnek diákot, általában 8 órára, amit te is elvállalhatsz. Ha az első pár alkalommal odateszed magad és tényleg jól dolgozol (pl. tudsz egyedül árút tölteni, nem császkályz el, nem beszélgetsz sokat), akkor többször is fognak hívni, hiszen az kell nekik, akit hatékonyan tudnak alkalmazni.
Én havi 10-12 napot szoktam dolgozni és arra 42-45 ezret kapok, tehát nem hajtom túl magam. Ez persze függ attól, hogy milyen műszakban jársz, mivel pl. délutánosban 18:00-tól 22:00-ig éjszakás bért kapsz, ami több valamennyivel (750 Ft körül, de ezt elmondják, amikor bejelentkezel a diákszövetséghez).
2/3 A kérdező kommentje:
És hogy tudok jelentkezni hogy fölvegyenek?
2015. jún. 15. 10:53
3/3 anonim válasza:
Én körülbelül fél éve dolgozom a Tescoba, suli mellett nem tudtam olyan sokszor menni, inkább csak hétvégén. Engem mindig 8 órában hívtak, de amikor nem tudtam menni, csak fél órával később az sem volt probléma. Az órabér az változó, de az iskolaszövetkezetben el tudják mondani pontosan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!