Nem vagyok biztos az MS Office tudásomban, ettől még jelentkezzek erre a diákmunkára?
Figyelt kérdés
A leírásban azt írják, hogy tapasztalt Word és Excel tudást várna kel. Bár én érettségiztem informatikából, mégse tartom magam tapasztaltnak. Worddel még elboldogulok, de Excelben pl függvényekhez abszolút nem értek, csak ezekhez a nagyon alap függvényekhez maximum.
Ennek ellenére jelentkezzek rá szerintetek?
2015. jún. 27. 20:33
1/4 anonim válasza:
Majd kiböngészed melyik függvény kell amikor odajutsz.
Tudod te milyenalacsony az esély hogy bárhova dfelvegyenek? Pályázd meg, és ha már bent vagy, örülj!
2/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy diákmunkán a szumnál és a darabtelinél nagyobb tudás kell. Max egy fkerest el tudok képzelni, de többet nem igazán.
3/4 Dávid válasza:
Magadat is tudod képezni 1-2 hét alatt, ha nagyon akarod.
Jelentkezhetsz bármire, majd állásinterjún mondd meg őszintén, hogy mia a helyzet.
Amúgy elég szégyen a sulira nézve, hogy nem adott neked értékelhető tudást.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen...az informatika oktatás a béke s*gge alatt volt,de máshol se sokkal jobb sajnos.
2015. jún. 28. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!