Ha az önéletrajzon kívül egy fogalmazást kérnek rólam, az milyen legyen?
Figyelt kérdés
Egy fiatalos csapatba keresnek szerkesztőt,nem motivációs levelet kérnek az önéletrajz mellé, hanem annyit,hogy írj egy fogalmazást magadról.Nyilván kíváncsiak arra,hogy fogalmazok,gondolkoztam azon,hogy lehetne-e kicsit viccesebbre venni a dolgot vagy inkább komolyabb legyen,kicsit olyan, mint a motivációs levél? Kissé tanácstalan vagyok,igazából írtam már többet is,az egyik komoly lett,a másik lendületesebb,kissé frappánsabb.Nem tudom,melyiket küldjem el.2015. jún. 24. 21:47
1/1 anonim válasza:
Fiatalos csapatba inkább a frappánsabbat.
Vagy küldd el néhány ismerősödnek, barátodnak a fogalmazványaidat, hogy mondjanak róluk véleményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!