Holnap lesz telefonos interjúm angolul, mire számítsak?
Angolul lesz interjúm, milyen kérdések merülhetnek fel?
Mire számítsak?
Annyit tudok,hogy az angol tudásom fogják felmérni, mivel már múltkor felhívott aki interjúztatni fog,de még a magyarját is alig értettem telefonon keresztül
Hogy köszönjek ? Milyen formaiságokra figyeljek?
Ez egy irányított beszélgetés lesz,fellehet rá előre készülni? Írjak fel magamnak pár szót vagy mondatot?
Esetleg, egy google fordítót benyomjak hangutáni felismerővel ?:D
Vagy valakit megkérhetek szerintetek rá,hogy legyen ott kihangosítva a telefon mellett aztán adjon instrukciókat esetleg ő lenne aki fordít,gépel vagy egyéb hülyeség?
# 11/11 Időpont ma 14:51
Az egyik sem opció miért nem merül fel?
Annyit mondtam, hogy a Morgan Stanley bár csinál telefonos interjúkat, de ők olyan embert nem keresnek meg, aki nem tud angolul.
Magyarán furcsa egy cég aki téged keresett, és nem értem hogy találtak rád vagy miért, úgy hogy te fordíttatni akarod az interjút. De ez ettől független.
ki a lófasz mondta,hogy fordíttatni akarom?
Felmerült ilyen opció is,de csak mint hülye ötlet azt hiszed komolyan is gondoltam?:) poénra vettem az egészet,
közel 1 éve passzív az angolom , más tanulmányokat folytattam így kénytelen voltam hanyagolni.
Nem tudom hol szerepelt a kérdésemben,hogy nem tudok angolul?
Gondolom az történt,hogy megtalálták a több mint 1 éves cv-m valahol a neten és az alapján hívtak, asszem valami ilyesmit mondtak a telefonba.
Így is húztam a szám,mert csak mint b terv jöhetne szóba már ez az állás egyetem miatt.
# 13/13 Időpont ma 19:04
Drága barátom, nem mondták még neked, hogy nem illik leharapni más fejét, akinek nem megy át a poénod írásban? :-D
Annyi hülye kérdező van itt, nem lepődnék meg ha lenne olyan is, aki a telefonos interjúját tényleg tolmáccsal csinálná :-D
Bocs, előítéles vagyok. Vagy inkább túl rutinos GYK-s. :-D
jó jó csak elég degradáló volt,hogy már tettél is egy megállapítást a félinformációkból ...
egyébként,azért is vettem poénra,mert úgy beszélt velem az a nő mint valami külföldivel,aki még a magyart sem beszéli anyanyelvi szinten
"akkor jó magának (név) ? értiii (név)?
épp memorizáltam amikor hívott így teljesen máshol volt a figyelmem,de komolyan néha tényleg nem értettem a magyarját :D
egyébként,bocs,hogy leharaptam a fejed.
amúgy mailben el kell küldeni a céget a pitlibe, meg a HR-est aki ígérte ezt az interjút, ne vegyenek már hülyére mást is !
Feleslegesen stresszeltél egy napig, meg spammelted tele az oldalt, meg írtunk pár választ ide.
én nem stresszeltem
nem vagyok lány
te viszont csak 1 troll vagy látom.
nem tudom melyik cég az, így még ha akarnám se tudnám elküldeni őket,időközben láttam,hogy hívott valami számról valaki délután,de én ismeretleneket nem nagyon szoktam felvenni
lehet az interjúztató volt csak más számról.
" a Morgan
Stanley bár csinál telefonos
interjúkat, de ők olyan embert nem
keresnek meg, aki nem tud angolul."
A telefonos interju elott õk se tudják ki tud angolul. Azt tudják ami az önéletrajzban van, de hát ott sokan irnak jobb nyelvtudast mint a valós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!