Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen hosszú szokott lenni...

Milyen hosszú szokott lenni egy telefonos interjú? Milyen kérdésekre számítsak? (angolul)

Figyelt kérdés

Nagyon belemennek a részletekbe, vagy ez inkább csak azt szűri ki, mennyire jó az angolom?

a munka turizmus/online marketing területen lenne

2010. dec. 10. 07:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem 30 perc volt, mondjuk magyarul/angolul keverve. Nulladik körös interjú volt, de elég sok szakmai kérdés is elhangzott, angolul is. Menedzseri munkáról volt szó.
2010. dec. 10. 08:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Az elég hosszú, ha fél órán keresztül telefonálok, már odatapad a fülemhez a telefon...:-)

Nekem csak angolul lesz, mert nem magyar az interjúztató.

Még várok tapasztalatokat!

2010. dec. 10. 15:37
 3/3 anonim ***** válasza:

20perc-fél óra,és tőled is függ mennyire megy bele a részletekbe

volt már pár angol telefonos interjúm,ha érzem h olyan irányba terelődik a dolog,amire magyarul se tudnék válaszolni nem hogy angolul,akkor jön az hogy én kérdezek közbe:D

(hozzátéve hogy még suliba járok,másoddiploma,van melóm,igy csak keresgélek,van időm interjukra mászkálni,tapasztalatszerzésnek jó,és nem élesben megy ha hülyeséget mondok...aztán hátha ajánlanak vmi olyat amire nem lehet nemet mondani...)

2010. dec. 13. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!