Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Budapesten lehet munkát...

Budapesten lehet munkát találni érettségivel?

Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 06:37
1 2
 11/12 anonim válasza:

A 300-nak;hidd el,hogy tudom mit jelent jutalékos rendszerbe dolgozni,hiszen te még csak egy kósza gondolat voltál,amikor már a jutalékos rendszer létezett itt Magyarországon. Csakhogy amivel annak idején jutalékos rendszerbe pénzt lehetett keresni,az ma már nem működik. Tehát nagyot változott a világ. Csakhogy még mindig nem árultad el,hogy pontosan mivel is keresel te havi három kilót 21 évesen.

Én most 46 éves vagyok,és annak ellenére,hogy nem érzem teljesen hülyének magam,nem sikerül normális melót találnom magamnak. És az is meglehet,hogy valamit nagyon nem jól csinálok,de egy biztos,soha nem szoktam a munka adót megkérdezni,hogy mennyit fizetne!!!! Majdnem minden állás interjún amikor meghalják az életkoromat,szépen megköszönik a jelenlétemet,és udvariasan elköszönnek tőlem anélkül,hogy egy esélyt is adnának a bizonyításnak. Pedig lehet,hogy a munka bírás,munkafegyelem,kitartás és szorgalom tekintetében bármelyik huszonévest kenterbe vernék. De ez csak elképzelés marad mindaddig,ameddig az esélyt meg sem lebegtetik előttem!!!

2015. júl. 1. 08:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem is gondoltam komolyan hogy valaki tényleg megkérdezné, mennyit fizetnek neki, csak ugye te mész oda dolgozni, és ők mondják mennyit adnak a munkáért, nem te döntöd el.

Értékesítő vagyok, eladok olyan dolgokat, amit egyébként nem vennének meg az emberek. Olyan dolgokat amiről azt hiszik az emberek nincs rá szükségük, pl masszírozó ágybetét. Ha boltban lenne 10ezer forintért, akkor nem venné meg senki, és főleg nem ha mondjuk nem 10ezer lenne, hanem 200ezer+ forint, amik nálunk vannak. Több termék is van, ezeket adjuk el, és ebből kapjuk a pénzt.

Azt írtam hogy az elmúlt 15 évben sokat változott a világ, valójában 2004 óta változott sokat az értékesítés, és aki a régit csinálja, azoknak nem megy jól. Azért kell állandóan tanulni, figyelni, itt már nem mondja meg senki hogy csináld, itt magadnak dolgozol, ha nem megy, akkor lehet kirugnak, és annyi, ha jól csinálod, akkor tolnak előre, hogy még több pénzt mozgass meg.

Előző válaszoló, sok helyen nem nézik hány éves vagy ha jól csinálod amit csinálsz, vagy leglább esélyt adnak hogy megmutasd mit tudsz és milyen kitartó vagy.

Csak olyan helyen nézik a korod, ahol fix fizetés van, vagy ha az irodavezető/cégvezető fontosnak tartja hogy csak fiatalos csapata legyen, amivel neked akkor nem is kell foglalkozni, mert oda ugyis csak 20-25éveseket vesznek fel.

A jutalékos rendszernél az a lényeg hogy minél több pénzt mozgass meg. Ha ez sikerül, nem nézik hány éves vagy. Ha egy helyen (vagy 10, vagy 50 helyen) elutasítottak, akkor kaptál egy (vagy sok) nem-et. És akkor mi van? Van még több száz cég ahova tudsz jelentkezni. Egyik ugyis igent fog mondani, csak idő és kitartás kérdése.

2015. júl. 1. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!