Ti melyik munkát vállalnátok el?
Figyelt kérdés
Ápoló szeretnék lenni. Most végeztem el az 1. évfolyamot a háromból. Mivel még csak tanuló vagyok, ezért legfeljebb segédápolónak vesznek fel dolgozni. Nem tudom eldönteni, hogy a lakóhelyemen vállaljam el az ápolói munkát szociális otthonban vagy a kb. 1 órás vonat utat igénylő kórházi állást. A saját városomban majd akkor fogok kelleni a kórházban, ha meg lesz a bizonyítványom.2015. jún. 18. 18:14
1/5 anonim válasza:
Te most középiskolában vagy elsős? Dolgozhatsz egyáltalán ennyi idősen?
Én biztos nem utaznék 1 órát, ha van helyben is munka.
2/5 anonim válasza:
Miért akarsz ápoló lenni? Ott nincs kb semmi fizetés.
3/5 anonim válasza:
Talán mert a fizetés helyett neki sokkal jobb az, hogy másokon segíthet. Tisztes szakma én becsülöm őket. Ha tudsz kompromisszumot kötni és eltudod fogadni, hogy nem keresed magad degeszre ezzel a szakmával.
Csinálj pro és kontra listát a két megoldásnál, sokat segít!
4/5 A kérdező kommentje:
Nem középiskolás vagyok, hanem érettségire épülő szakképzésre járok.
Tudom, hogy itthon nem fizet túl jól, de én ezt szeretném csinálni. Ettől érzem jól magam. Szerencsére nem mindenki hagyja magát lebeszélni erről a hivatásról, mert akkor bajban lennének a betegek. Még ennél is jobban.
2015. jún. 20. 17:14
5/5 anonim válasza:
Iskola mellett nem biztos, hogy bevállalnék még egy ilyen hosszú vonatozást, ha más nem dönt a két hely között (tehát nem fizet az egyik szignifikánsan jobban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!