Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szakmai gyakorlatra multihoz...

Szakmai gyakorlatra multihoz bejutni nehéz? Illetve ugyanúgy van állásinterjú mint egyéb esetekben, ugye? Sok jó munkaerőnek szoktak állást ajánlani a gyakorlat lejárta után?

Figyelt kérdés
Tőletek miket kérdeztek a szakmai gyakorlatos állásinterjún? "Tudásfelmérés", ilyesmi volt?
2010. márc. 1. 12:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Attól függ. Szerintem igazán gyakornoki program csak multinál van, a többinél inkább mint kezdő munkatársat vesznek fel. És én pont egy olyan céghez jöttem, akiknél most globális leépítés volt, így nem is készültem arra, hogy meghosszabbítják a szerződésemet, de igen sok fiatal munkatársam gyakornokként kezdett itt.

Kérdésekre csak annyit tudok mondani, hogy angol szintfelmérőn kívül leginkább az után érdeklődtek, hogy miket tanultam korábban, de teszt nem volt.

2010. márc. 1. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!