Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Budapesten egy bank hogy meri...

Budapesten egy bank hogy meri az ember szemét kiszúrni nettó 90 ezres fizuval?

Figyelt kérdés
Igaz, csak telefonos meló, de könyörgöm ez Budapest és Bank, ahol van pénz... Bezzeg régi szép idők, a válság előtt 2005-től 2008-ig egyszerű admin munkára AKKOR kaptam nettó 120-at+csomó juttatás, stb.

2015. jún. 17. 11:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
58%

"ez Budapest és Bank, ahol van pénz..."

Pénz az van, de attól az még nem lesz a te pénzed. Minden munkának van egy piaci értéke, és senki nem fog csak úgy 2x annyit kiadni. Főleg hogy onnantól borulna az egész rendszer, mert ha te kapnál 90 helyett 150-et, akkor aki 150-et kap, azzal jönne hogy miért kap ugyanannyit mint egy alacsonyabb értékű munkatárs.

2015. jún. 17. 18:34
 22/30 anonim ***** válasza:
22%
élvezd inkább a létminimum környékén tengődő fizetésedet és szeresd a kapitalizmust. akár egy db franciaágyat is vehetsz az egész havi béredből az ikeában!
2015. jún. 17. 19:06
 23/30 anonim ***** válasza:
63%
Én is kb ennyit kaptam bankban, gyakornokként. Nekem megfelelt.
2015. jún. 17. 19:36
 24/30 anonim ***** válasza:
29%
Én diákként '10-ben többet kaptam az Audinál betanított munkásként..
2015. jún. 17. 19:59
 25/30 anonim ***** válasza:

"élvezd inkább a létminimum környékén tengődő fizetésedet és szeresd a kapitalizmust. akár egy db franciaágyat is vehetsz az egész havi béredből az ikeában!"

Általában aki csicska, az más rendszerben is csicska marad.

2015. jún. 17. 20:14
 26/30 anonim ***** válasza:
31%
Ja, de a nyugati oldalon lévő csicskák legalább kicsit emberibben élhetnek...
2015. jún. 17. 20:59
 27/30 anonim ***** válasza:
Mi tart vissza? Hogy ott sehova se kellenél? Tré...
2015. jún. 17. 23:45
 28/30 anonim ***** válasza:
32%
Kicsit szánalmasak vagytok, már bocs. Egy banknál a telefonos emberkének is nagy felelőssége van. Ez kizsákmányolás, megalázás!
2015. jún. 18. 07:13
 29/30 anonim ***** válasza:
83%

Kizsakmanyolas es megalazas?

Kicsit sok Marxot olvastal.

Nincs ebben semmi kizsakmanyolas. A ceg keres egy poziciora egy alkalmazottat. Korulnez a munkaeropiacon, hogy az adott kepessegu alkalmazottat mennyiert kapja meg.

Ettol egy fillerrel nem fog tobbet fizetni, ahogy te sem fizetsz 2x annyit a piacon az almaert.

Nyugaton azert fizetnek tobbet, mert ott nem talalnak kevesebbert.

Kazahsztanban meg azert fizetnek feleannyit mint Magyarorszagon, mert ott annyiert is talalnak.

Ilyen egyszeru.

2015. jún. 18. 07:19
 30/30 Hintalow ***** válasza:

Milyen telefonos meló? mert banki call centerben van jópár szint a "behajtás/telesales féle hívogasd a szerencsételen embereket" -től kezdve a különböző lakossági, céges, vállalati, kiemelt szinteken át egészen a nemzetközi/treasury ügyletek -ig bezárólag.

A normálisabbakhoz jó beszélőke,értelmes, gyors, nyitott gondolkodás és minimum tárgyalóképes angol dukál.

Minden rosszindulat nélkül, ez szerintem a lista elejéhez lesz közel, ráadásul vlaszeg jó szokás szerint "kiszervezett" munkaerőként.

2015. jún. 19. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!