úgy gondolod, jó munkaerő vagy vagy pedig sem?
Figyelt kérdés
2015. jún. 14. 17:35
1/7 anonim válasza:
Jó munkaerőnek tartom magam. Bár vannak tőlem jobbak is, igyekszem képezni magam.
2/7 anonim válasza:
Igen jó munkaerő vagyok. 60 milliós raktárkészletet kezelni hiba nélkül nem mindenkinek megy. Nekem megy 1 éves távlatban, havi szintű leltárral, 0 hiánnyal.
3/7 anonim válasza:
Velem egyszerűen nem birtok, annyira jó vagyok, aki kemény üzenhet bátran:D
4/7 anonim válasza:
Asszem erre a kérdésre most feliratkozok, jónak indul.
5/7 anonim válasza:
Magamhoz képes annak. Sajnos nincs diplomám, így a kutyának nem kellek, nem is kellettem, pedig folyamatosan képzem magam, szinten tartom tudásom. Szeretnék hasznos lenni, fejlődni, de ez senkit sem érdekel. Eddigi munkahelyeimen kihasználták, hogy dolgozni jártam be, persze nem kaptam érte semmi pluszt. Tapasztalat és papír nélkül senkinek sem kellesz, akármilyennek is tartod magad.
6/7 anonim válasza:
Igyekszem a munkához úgy hozzáállni, hogy más is odaférjen.
7/7 anonim válasza:
" Igyekszem a munkához úgy
hozzáállni, hogy más is odaférjen."
Úgy is kell! Manapság nagyon fontos hogy jó csapatjátékos legyèl. Az pedig nem megy ha nem engeded oda a többieket. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!