A munkaerő piacon melyik fajta nyelvvizsgát értékeli ka legjobban?
Figyelt kérdés
gondolok itt arra hogy : ECL,TELC,ORIGO,BME stb...
tesznek egyáltalán különbséget köztuk?
2015. febr. 7. 14:32
1/5 anonim válasza:
Elsősorban a mindennapokban jól használható nyelvtudást értékelik, nem a papírt. Találkoztam már nem egy olyannal, aki lobogtatta a nyelvvizsgáit, de mikor élesben beszélgetni kellett volna, csak nézett maga elé. Kb. ennyit ér a papír. Ha interjúztatok, akkor egyszercsak a magyarról átváltok angolra/németre, ha valóban tudja a nyelvet az illető, ez nem okoz neki gondot.
2/5 anonim válasza:
azt értékeli a legjobban,ha beszéled.
4/5 anonim válasza:
Tapasztalat szerint eu-n belül kutyát sem érdekli, milyen papírod van, csak beszéld a nyelvet rendesen. Eu-n kívülre pl. vízum kell, oda meg az IELTS-et fogadják el angol nyelvterületen amit meg önmagában a felsőoktatási intézmények itthon ne, csak honosítással.
Furcsa keresztek ezek, de ez van. Attól függ hol és mit tervezel a karrieredben célszerű megválasztani a nyelvvizsga típust, ha egyáltalán indokolt.
5/5 anonim válasza:
azt hogy tudj beszélni. Barátnőmnek felsőfokúja van mégsem mert megszólalni angolul, én pedig a kezdetektől ráerőltettem azt hogy csak angolul beszéltem vele, ha magyarul kérdezett vagy beszélt, nem válaszoltam rá, úgy tettem mintha nem hallanám. Megszokta és megtanult angolul gondolkodni. Eleinte nehéz volt neki de ma már látja hogy volt haszna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!