Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fizikusnak készülök, de...

Fizikusnak készülök, de szeretnék kézfejre geometriai tetoválást (pár centiset), szerintetek ez gátolna majd később állás téren?

Figyelt kérdés

2015. jún. 13. 16:38
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Ha tanári állást szeretnél, akkor gondot fog okozni, még akkor is ha egyetemen oktatnál.
2015. jún. 13. 17:02
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Ertem en hogy lazadsz, meg ertem en, hogy te most onkifejezel, meg nagyon meno a tetko mostanaban, de ha jot akarsz, takarhato tetovalast csinaltatsz. Nem kell feltetlenul ram hallgatni, de kesobb ne gyere vissza sirni, hogy nem vettek fel sehova, mert sittesnek neztek (akkor is ha nem vagy az).
2015. jún. 13. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ingujj alól kilógó tetoválást csináltatni nettó baromság, magaddal cseszel ki.
2015. jún. 13. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, lehetseges hogy gatolni fog.
2015. jún. 13. 22:50
 5/7 A kérdező kommentje:
2es válaszoló, nem igazán lázadok 24 évesen, és évek óta szeretnék! :D és nem önkifejezés miatt kell, hanem mert jól néz ki és konzisztens, hogy teljesen odavagyok a geometriai alakzatokért (is), ha ezt tanulom ilyen méretekben, nem szülői felvilágosítást kértem, olyan véleményt akár saját tapasztalattal kifejtve, aminek van eleje és vége is! és nem a "na én most megmondom ennek.."
2015. jún. 14. 00:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Ok, értjük mi, hogy tetszik, de igazából ez teljesen irreleváns információ.

Megkérdezted, hogy egy kézfejen lévő tetoválás gátolna-e a későbbi karrieredben.

Megmondtuk, hogy igen, gátolna.

Megkaptad a választ, ne ennyi, lépj tovább.

2015. jún. 14. 01:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Idő előtt el is kopna.. kézre fölödleges. Ha meg netán bírósági ügyed lesz akkor sem megnyerő :D
2015. jún. 14. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!